2777
2789
عنوان

میگم بچه ها من ازهمسرم‌کینه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کینه گرفتم سال قبلشم رفت بعدش برگشت مارو برد امسال نتونست مارو ببره کارش جوریه زیادم خونه نیست یا تف ...

کارش اشتباه، آدم برای خوشحالی بچش همه کار میکنه اون وقت ایشون تنها میره پی خوشی 

جان و جهان من تویی   

میدونه که الان ازش دلخوری؟ گفنی بهش؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

من رو تفریح شوهرم خیلی حساسم بره جای جواب تلفنشو نمیدم کلاگوشیو خاموش میکنم تا زهره مارش بشه

منم زهرمارش میکنم ..اما براش مهم نیست الان ماکلا توخونه ایم فقط وقتی حالش خوبه یه مت قول و وعده الکی میده بهخوبی گفتم دعوا گفتم..میام توب شم باهاش نمیت ونم فقط تظاهرمیکنم که الان ازتظاهر خسته ام

عیب نداره ولشکن شاید به خرج رفیقی کسی رفته بردنش روحیه اش عوض بشه، من شوهرمو دوستش میخواست ببره خارج کرونا بود و عید بود نرفت

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

خونه رو نکن میدون جنگ به حرف این خاله زنکا ام گوشنکن بچت گناه داره هی دعوا ببینه ،تو ببخشش میدونم کارش جالب نبوده اما همین میشه مقدمه اخالافات بزرگتر پس کوتاه بیا 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
میشه بیشتر توضیح بدی ؟از کجا شروع کردی ؟

یه روز صبح پاشدم دیدم شوهرم و وسایلش نیست ، رفته بود کیش .... انقد فحشش‌دادم و گریه و داد وبیداد و دعوا 

بعدش که داغیم تموم شد ، تصمیم گرفتم پول دربیارم ، یه روز بدون اون با بچه هام برم یه سفر توپ ، از درآمد صفر ، فعلا رسیدم به چیزی که میشه روش حساب کرد ، حداقل وام‌بگیرم ، اما یکی دوسال دیگه میرم مسافرتی که توی‌خوابش ندیده 

به خودشم گفتم من انقد مسافرت رفتم که تو توی عمرت خوابشم نمی‌بینی ، ولی چیزی که اذیتم کرد خبر ندادنت بود ، الآنم بدون دیگه توی شادیام نمیخوام ببینمت 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
شما باید در رابطه با ناراحتید بهش بگیاگر نگی دیگه هیچوقت رابطه تدرست نمیشهاقا همین بگوبگو پارسال مار ...

گفتم همه اینارو زبون میریزه یا جوری رفتارمیکنه انگارمن مقصرم..الانم ماشین نداره .ماهی بالای ۵۰ قسط داره  .خودشم سرکاردست تنه اس نمیتونه کارش ول کنه ایناشده بهانه اش 

میدونه که الان ازش دلخوری؟ گفنی بهش؟

بله زیاد..کل تابستون کوفتم شد اومد یه مشت قول داد انگار خرم‌کرد ..ولی من سرد شدم نتونستم هضم کنم ومثل قبل دوسش داشته باشم

کارش اشتباه، آدم برای خوشحالی بچش همه کار میکنه اون وقت ایشون تنها میره پی خوشی

بهانه اش این بود ماشین نداره ..نمیدونم هرکار که کرد ادم سالمیه تفریحشم سالمه ولی منو شکست بدم شکست 

منم زهرمارش میکنم ..اما براش مهم نیست الان ماکلا توخونه ایم فقط وقتی حالش خوبه یه مت قول و وعده الکی ...

ما ام همه خونه ایم مسافرتمون خونه مادرشوهره 😂 ببین عزیزم دستش تنگه وقتی پول اومد دستش قشنگ خرج کن الان استرس بدهی و... داره خیلی سر به سرش نذار 

بله زیاد..کل تابستون کوفتم شد اومد یه مشت قول داد انگار خرم‌کرد ..ولی من سرد شدم نتونستم هضم کنم ومث ...

با مشاور حرف بزن اینطوری نمیشه ادامه داد اون کمکت میکنه چطور رفتار کنی گه هم خودت آروم شی هم همسرت متوجه اشتباهش بشه

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️