2777
2789
عنوان

لعنت به عرفی که دختر نباید احساسشو بیان کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم دست خودم نیس

به مرور کم میشه اگر هم خودت سعی کنی  تو ذهنت بزرگش نکنی و فقط به عنوان یه پسر غریبه بهش نگاه کنی ! 

اول اصلا دقت کن به رفتار و شخصیت و خانواده و موقعیتش ببین اصلا به درد میخوره سعی کن منطقی تر بهش نگاه کنی نکات منفیشو دست کم نگیر 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

پس همه چی دست اقایونهاحساست ماهم باد هوا😔😔

والا من خودم مخالف ابراز علاقه(برای اولین بار)از سمت خانمام 

میگی اونم دوست داره پس ساده ترین کاری ک میتونه براتون بکنه همینه ک ابراز علاقه کنه پس این وظیفه ساده اونو خودت چردن نگیر

اگر دوست داره میگه اگر نگه یعنی ب اندازه کافی دوست نداره 

والا من خودم مخالف ابراز علاقه(برای اولین بار)از سمت خانمام میگی اونم دوست داره پس ساده ترین کاری ک ...

ببین رک نمیگه ولی رفتاراش.. 

زنگ زد گفتم نیستم دارم میرم فلان شهر جراحی دندان

گفت ادرس بدم برید منزل،مامان و بابام هستن.. 

(خودش خونه‌ش شهر ماست) 

بعد گفت همراهی داری یا نه؟ 

دو سه روز بعد زنگ گفت فقط خواستم حالتو بپرسم!!!! 

ارباب رجوعمه

گاهی زنگ میزنه اخرش میگه مراقب خودت باش

و خیلی چیزای دیگه

تا جایی میبینم ادم معقولیه

در مورد خانواده و همه چیش 

منم یکیو میشماختم اینجوری به نظر میومد ولی بعد یه مدتی مشخص شد ادم جالبی نیست! 

کلا کم کم سعی کن دیگه هیچ نگاهش نکنی و محلش نذاری اینجوری خیلی بیشتر به نفعته پسرا هم اکثراً ارزششو ندارن که بخوای این همه براشون تلاش کنی

اگر هم نمیتونی این حرفا رو قبول کنی برو پیش مشاور ولی مطمئن باش اونم همین حرفا رو میگه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ببین رک نمیگه ولی رفتاراش.. زنگ زد گفتم نیستم دارم میرم فلان شهر جراحی دندانگفت ادرس بدم برید منزل،م ...

بنظرم منتظر باش تا بگه 

انقد کارو براش راحت نکن 

اگر مردای دیگه میتونن بگن پس اونم باید بگه 

در مورد خانواده و همه چیش منم یکیو میشماختم اینجوری به نظر میومد ولی بعد یه مدتی مشخص شد ادم جالبی ن ...

عزیزم حرفات درست

ولی خب هر ادمی بالاخره تهش یکیو میخواد😂😂😂😂

باید یجایی هم استارت بخوره

تا اخر عمر ک نمیتونم تنها بمونم

عزیزم حرفات درستولی خب هر ادمی بالاخره تهش یکیو میخواد😂😂😂😂باید یجایی هم استارت بخورهتا اخر عمر ک ...

بله ولی اگه ارزشش رو داشته باشه و حداقل یه کم مطمئن باشی آینده ای با هم دارید تو الان نمیدونی اون بالاخره میاد سراغ تو یا نه، دو راه داره یا اینکه خودت بری سراغش یا اینکه سعی کنی دیگه بهش فکر نکنی ، که دومی بهتره برات 

اگر اون بخواد شما رو ، جلو میاد  و خانواده اش رو در جریان میذاره ان شالله که هر چی صلاحتون باشه