2777
2789
عنوان

لعنت به عرفی که دختر نباید احساسشو بیان کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو بهت بگم هیچ وقت عاشق و دلبسته نگاه و رفتار ی پسر نشو،تا نیومده حلو و زبون باز نکرده دل نبند،

یعنی ممکنه فقط برداشت دختر این باشه و پسره کلا تو این فاز نباشه🤔

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

پسرا اول بی جنبگی بودن بعد دست و پا دراوردن

همینطوریش که یه دختر ازشون خوشش نمیاد هرجا بشینن میگن فلانی عاشق ماعه ها . وای به روزی ک بهش ابراز علاقه هم بکنی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یعنی ممکنه فقط برداشت دختر این باشه و پسره کلا تو این فاز نباشه🤔

باش هم مث دخترا خواب لباس عروس و عروسی نمیبینن،فقط دختر وابسته نگاهها و حرکاتش میشه اخرشم هیچی 

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

وای جدی میگییییی؟ اگه دوس داشتی داستانشو میگی🥺♥♥♥

😅پسر همسایه و دختر همسایه بودن 

ولی بابام می‌گفته ما تو یه سفره بودیم زشته و این جور حرفا کلا به مامانم میگفتم جای خواهرمی

اکانت واگذار شد .

خیلی بده خیلییییی

ی وقت نری اعتراف کنی ها اصلااا تا میتونی سنگین رنگین باش هر چی محل ندی بیشتر پیگیر میشه مطمئن باش

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خب همون عرف تو ذهنشون نهادینه شده ک میگن دختری پیشنهاد بده خرابه

باور کن ذات مردا اینطوریه ربطی ب عرف و اینا نداره 

هرچی ک راحت بدست بیاد براشون بی ارزش یا کم ارزشه 

دوست دارن بجنگن برا داشتن چیزی یا کسی 

اینو ی پسر خارجی میگفت

البته الان که خیلی دخترا میرن مخ طرفو میزنن ولی خب باید بلد باشی و به هر حال ریسکم داره دیگه که برای همه آدما هست 

اما خب در کل سعی کن این قضیه رو تو ذهنت کمرنگ و بی اهمیت کنی 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚