2777
2789
عنوان

دخترا دیوونه نشید درس بخونید لطفا

579 بازدید | 58 پست

من درسمو ول کردم چسبیدم به ی کار هنری 

خدا شاهده نه عصاب برام مونده نه درآمد درست و حسابی ای دارم 

بخدا درس مهمترین چیزه تو زندگی 

چندسال بی پولی رو تحمل کنید درس بخونید آخرش نتیجشو ببینید

البته باز هم هرکسی تو ی کاری موفقه من تجربه ی خودمو گفتم 💔

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه برای همه همینو گفت خیلی ها تو فامیلامون لیسانس یا فوق لیسانس دارن ولی خب الان بچه داری میکنن و خانه دار هستن 

یا کسایی که درسی نخوندن و درامد خوبی از کارکردن دارن 

به نظرم برای هرکس مهم نیست درس میخونه یا کار میکنه باید درست انتخاب کنه و بهش بچسبه 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
من درس خوندم الان یه فوق لیسانس بیکارمهنر و کار شما چیه؟به نظر من مربوط به پیشونی آدمه اگه شانس نداش ...

به شانس اعتقاد ندارم 

روزیم خیلی کمه انگار

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭
من درس خوندم الان یه فوق لیسانس بیکارمهنر و کار شما چیه؟به نظر من مربوط به پیشونی آدمه اگه شانس نداش ...

واقعا شانسی نیست بستگی به عرضه و زحمتی که میکنی داره قصدم این نیست بگم شما تلاش نکردید ولی خواهشا این موضوع جبرگرایی رو تو‌ ذهن جوونا نندازید

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
پول و پارتی نداشته باشی هیچی نمیشی حالا برو دکتر شو ببینم به جایی میرسی؟

بله ولی پول و پارتی شده بهانه ی ادمای تنبل که سرپوشی باشه برای تلاش نکردنشون

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈