2777
2789

ما چند سال عقد بوديم 

تازه ٣ ماهه عروسي گرفتيم 

تو عقد هم اكثرا با هم زندگي ميكرديم

زمان عقدمون خورده بود به كرونا خيلي شرايط مالي سختي داشتيم و اين شرايط باعث شده بود فشار عصبي زيادي رو شوهرم باشه و چندين بار دست بلند كرده بود رو من كه يه بارش تا پاي طلاق رفتمو باعث شد به خودش بياد و رفت دكتر و تحت درمان قرار گرفت و خوب شد با دارو، 

پارسال متوجه شدم خيانت كرده و با يه اكيپي با يه سري دختر و پسر مجرد و متاهل كه ميشناختم چندين بار گشت و گذار رفته بودن و منو پيچونده بود اونام ميدونستن اين زن داره. 

خيلي برام سنگين بود چون فك ميكردم هر چي باشه اهل خيانت نيست و دوستم داره خلاصه مشاوره رفتم و متوجه شدم خيلي جاها واقعا من ايراد داشتم و تراپي كردم و حل شد و اونم خيلي تغييرات مثبتي كرد و واقعا با قبلش قابل قياس نبود و بعد يه مدت گفت بيا جشن عروسي رو بگيريم منم كه ديدم واقعا اوضاع زندگيمون خوب شده قبول كردم و امسال يه جشن عروسي خوب گرفتن برام و منم يه درصد فك نميكردم كه اين ادم چقددددر ميتونه خوب نقش بازي كنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کرونا عقدی تازه ۳ماهه رفتی سر خونه؟

خب توقعات کم میکیردی بدون مجلس میفریتی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تو يه خونه زندگي ميكرديم بحثمون اصلا عروسي نبود

کامل گفتی ریپلایم کن بیام بخونم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اين هر از گاهي با دوستش كه پسر معقول و خوبي بود ميرفتن بيرون ورزش ميكردن يا حتي ميرفتن مشروب ميخوردن من مشكلي نداشتم اكثرا هم ويديو كال ميكرديم و مشكلي نبود تا اينكه دقيقا دوماه بعد عروسي تو تايمي كه ميگفت درگير بحران سي سالگيم و حالم خوب نيست و اينا يه شب مست اومد خونه تعريف كرد كه دوبار با همين دوستش و دوتا دختر رفتن كافه و عاشق يه دختري شده