2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی باید ببرم؟ چی باید بگم رفتی چیشد ؟ چی گفتن؟

ببین اول یه استشهاد نامه بنویس کاش منم میبردم ولی نبرده بودم 

بنویس که مثلا من ادم پایبند به اصول اخلاقی و مذهبی هستم و متعهد به قوانین کشورمم و فلان ببر چند تا بزرگ امضا کنه امام جمعه مسجدی شهرداری استاد دانشگاهی دکتری چیزی 

من رفتم پروندمو نگاه کرد گفت تو مصاحبه ازت پرسیدن واسه نمازای یومیه میری مسجد گفتی نه مشارکت اجتماعیت کمه 

یکی پرینت چتاشو گرفتن دیدن فوش داده به یکی پروفایلش گیر دادن یکی بی حجابیش متفاوته کلا 

بعد دفاعیه نوشتم چند روز پیش رفتم گفتن قبول شدی حالا منتظر بزنن سایت لپبرم ثبت نام ورودی بهمنم احتمالا خیلیا دفاعیه نوشتن خبر قبولیشونو گرفتن کاش پشت گوش نمینداختی فردا برو باز ببین چی میشه 

منم شیش داشتم کجا باید اعراض کنم؟

شش احتمالش کمه میگن شاید برا تکمیل ظرفیت برشون دارن ولی خبری نیست فکر کنم سایت فرهنگیان ایو یه سرچ کن 

تو چرا اینقدر دیر به فکر افتادی دخترررر  میخواستی پشت بمونی یا دلت به فرهنگیا نبود ؟

یه گروه داریم برای کدپنجا تو تلگرام خواستی بگو ادت کنم کدوم استانی ؟

ببین اول یه استشهاد نامه بنویس کاش منم میبردم ولی نبرده بودم بنویس که مثلا من ادم پایبند به اصول اخل ...

آخه میدونی من به خاطر استشهاد نامه نرفتم نمیدونم بدم کی امضا کنه

ینی الان خیلی دیر شده؟

آخه میدونی من به خاطر استشهاد نامه نرفتم نمیدونم بدم کی امضا کنهینی الان خیلی دیر شده؟

من جریان استشهاد نامه رو خیلی بعد فهمیدم کدوم استانی تو ببین من یکی رو شنیدم هفتم برده بود از لحاظ قانونی تا ابان فرصت اعتراض داره کد پنج هنوزم که نتایج اعلام نشده بعضی شهرارو بچه رفتن اعتراض دادن ولی هنوز مصاحبه مجدد نگرفتن شهر به شهر متفاوته جریانشون فردا برو حتما