2777
2789

سلام . 

خانومای منطقی لطفا کمکم کنند. 

من مادر شوهرم خیلی اذیتم کرده ، تو زندگیم خیلی دخالت کرده ، خیلی شبا بخاطرش تا صبح بیدار موندم و گریه کردم ..حتی سعی کرده خونمون رو بالا بکشه ..تو عروسیم هم حتی سعی داشت دعوا راه بندازه و به خانوادم بی احترامی کرده حتی برام پایتختی هم نگرفته .... خیلییییییی کارا که اگر بخوام همش رو تایپ کنم چندین صفحه باید بنویسم .

دو سه ماه پیش ک خونشون بودیم دوباره سر دخالت تو زندگیمون باهاشون بحثمون شد به پدرم کی بی احترامی کردن و بما گفتن از خونه برید بیرون و ماهم دیگ قطع ارتباط کردیم.

تا همین دیروز که خبر رسید مادر شوهرم سرطان گرفته و تو این مدت دو بار شیمی درمانی کرده ! چند روز دیگه هم عمل داره!

ما خبر نداشتیم

تو این مدت قهر یک بار هیچ کدوم به من زنگ نزدن 

دیروز هم شوهرم رو از خونه بردن بیرون بهش گفتن رفت مادرشو دید به من اصلا چیزی نگفتن ک تو هم بیا . 

من با همسرم کاری ندارم مادرشه حق داره بره بهش سر بزنه و اینا ...

به نظرتون منم برم ببینمش ؟ 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون به پدرم بی احترامی کرده دلم باهاش صاف نمیشه از طرفی هم دلم برای شوهرم میسوزه نمیدونم چیکار کنم 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
نه . فقط سرمزار

به نظرت تو دل شوهرم نمیمونه ازم ناراحت بشه ؟ 

مادر شوهرت دم دمای رفتنش هم دست از لجبازی بر نمیداره اون باید از شما حلالیت بطلبه ویخواد شما رو ببین ...

خیلی مغروره خیلی 

شما رو از خونه بیرون کردن چرا باید بری ؟!!

اخه میگم سرطان گرفته شاید بمیره دلم میسوزه .نمیدونم چیکار کنم