2777
2789

لطفا این سوالم رو جواب بدید 

این درسته که بعد از راب*ه باید غسل کرد بعد میشه نماز خوند؟ 

اگر غسل نکنیم نماز درست نیست؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد رابطه غسل جنابت باید انجام بشه و با همون غسل بدون وضو هم میشه نماز خوند و نماز قبل از غسل قبول نیست

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بله عزیزم بایدغسل کنی بعدنمازبخونی البته میتونی با اون غسل که انجام دادی نمازبخونی دیگه نمیخوادوضوبگیری

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
باید غسل جنابت به جا بیاری و بله باید غسل بشه اول

عذرخواهی میکنم ابن سوال میپرسم اما الان هروز 3 بار نماز می‌خونیم 

من نمیتونم هربار قبل نماز خوندن برم حموم و غسل کنم

و هروز 3 بار برم حموم.... 

چیکار کنم؟؟ 

عذرخواهی میکنم ابن سوال میپرسم اما الان هروز 3 بار نماز می‌خونیم من نمیتونم هربار قبل نماز خوندن برم ...

خب عزیزم باید بعد هر رابطه بری‌نه که هربار نماز بخونی بخوای غسل بگیری

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
عذرخواهی میکنم ابن سوال میپرسم اما الان هروز 3 بار نماز می‌خونیم من نمیتونم هربار قبل نماز خوندن برم ...

عزیزدلم اولا که غسل بعد رابطست نه قبلش 

و اینکه حتما باید بعد هر رابطه غسل بشه وگرنه پاک نمیشه ادم و نمازش قبول نیست 

میتونی تایمای رابطتتونو مدیریت کنی مثلا بعد نماز بزاریش نماز بخونی بعد رابطه برقرار کنید 

اینجوری میشه عزیزم♥️