2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52655 بازدید | 610 پست
خیلی میگه ببین شوهرت بچمو برد بیرون ببین چقدر دوستش داره

بگو چون بچه دوست داره اینکارو میکنه منم براش بچه میارم که تو هم به خودت زحمت بدی بچتو نگه داری بذاری من خونم آسایش داشته باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ،تا جایی که می تونی بی توجهی کن اصلا جوری رفتار کن که انگار بود و نبودش برات اهمیتی ندارد مثلاً وقتی شوهرت میارتش خونتون یا برو تو اتاق خودت رو بزن به خواب یا سرت رو بکن تو گوشی یا به بهانه ای بزن بیرون برو خرید یا خونه مادرت و ...کم کم بهتر میشه شرایط نگران نباش و به هیچ عنوان با شوهرت بحث نکن که بیشتر لج می کنه 

نمیتونم برام کابوس شده میخام خودکشی کنم😭

اگر ماجرا واقعا اینقدر جدیه که بفکر خودکشی افتادی، به شوهرت بگو اگر دست از زیاده روی برنداری، طلاقمو میگیرم. تمام.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

حق داری 

اما هر چه قدر بیشتر واکنش بدی و حساسیت نشون بدی ،بیشتر اذیتت خواهند کرد 

باسیاست باش 

اون بچه بلاخره یک سرما میخوره ،اون زمان الکی خودت به جاریت بگو رفت یعنی بیرون با عموش سرماخورد

بعدشم اینو جوری به شوهرت منتقل کن که انگار جاریت ناراضیه از رفت و آمد و بردن بیش از حد بچه اش و مریضی بچه رو هم‌گردن شوهرت انداخته

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ینی خوش به سعادتت که بزرگترین مشکل زندگیت اینه😐کاش منم کابوسم این بود شوهرم بچه برادرشو دوس داره😐بابا ول کن زن حسابی یه مدت به روی خودت نیار خودتون بچه دار شید خود به خود کمتر میشه

۱۶

پس حق داری حسادت یه بچه میکنی . خودتم قربانی کودک همسری هستی .. به نظرم .. بیخیال بیخیال باش و بچه رو توام نوازش کن .. حساسیت ها کمتر میشه و شوهرت  در عوض به تو‌محبت بیشتری میکنه . این بچه هم یکم که از بامزه ای افتاد شوهرت ولش میکنه..بر عکس بقیه من میگم فعلا بچه نیار چون سنت کمه ..بزاربببین شوهرت خوبه یا بد .. خودت درگیر بچه نکن به این سن .. بابا رو خودت کار کن . فیلم بیین. کتاب بخون ادامه تحصیل بده .. ورزش برو .. بیخیال شوهرت.. خودتو رشد بدع .  الان کلی وقت داری بچه بیاری .. 

وای شوهرت دیگ خیلی کارش اشتباه زیاده روی می‌کنه 

برادر زادشو دوست داشته باشه ولی نه تا این حد که تورو پرت کنه کنار فقط اونو بگیره تو باید مهم تر باشی براش 

اون میاد بچه جاریت و میگیره جاریتم قشنگ وقت می‌کنه که بره باز باردار بشه خیلی بیشعوره 

خداروشکر اگه شوهرم این کارو میکرد باهام دق میکردم 😣حداقل بقیه چیزاش بد این یه چیزش خوبه زیاد اهمیت نمی‌ده به بچه های بقیه

💗
نمیتونم الان چیکار کنم هنوزم باردار نیستم ولی دارم میگم روز شدن و بیدار شدن برام کابوس شده

باید از اون جاری افریطت ببری 

برو دکتر اقدام کن ببین مشکل نداری اگرم داری بگو دارو بده سریع باردار بشی دست کن جیبت حسابی تا زود حامله بشی بعدش شوهرت شکم بزرگ و لگد بچت و ببینه سیسمونی بخرین کم کم از برادر زادش سرد میشه 

💗

تازه ازدواج کردی سنتم خیلی کمه... این دلیل اصلا کافی نیست واسه بچه دار شدن‌‌ خودتو از زندگی محروم نکن

بچه فقط نانازی کردن شوهر و بوس و ماچ نیستا...سخت‌ترین کار عالمه و تا آخرین نفس به فکر اون بچه‌است آدم. 

دیدی بعضی از بچه ها ناراحت میشن از بچه دوم خانواده و حساسن روش؟یه شباهتایی هست با موقعیت شما

حداقل بذار ۲۰ به بعد