2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست
کردم یه دعوای بزرگ شد اما شوهرم بیشتر وابسته شد بهش از لج‌من بیشتر میبره اونو بیرون و ناز میکنه

عزیزم من عین شرایط تو رو داشتم حتی بدتر 

تازه باردار هم نشدم هنوز 

ده سال تو این شرایط بودم 

اون بچه نوزاد دهن منو سرویس کرد 

از لحظه ایی که بیخیال رفتارای شوهرم شدم و حساسیت نشون ندادم و خودمو زدم به اون راه 

کم کم اونم بیخیال شد انگار سرلج افتاده بود باهام این کارا رو میکرد . 

الان اون بچه بزرگ شده و با شوهرم کارد و پنیرن 

از بس که این بچه نمک نشناس و بی تربیته

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
ب فرض محال که توهم مریض شما درست باشه الان باید بیای به این خانم که اینجوری حالش بده بگی بچه ی شوهرت ...

دختره 15ساله چرا باید الان شوهر کنه اونم اینجوری از دنیای کودکانه بپره یک دفعه وارد دنیای بزرگسالی و‌زناشویی بشه بعذم با این همه مشکل فقط اقذام کنه زودتر بادار بشه که جا نمونه از جاریش آخرشم با یک بچه ک باید بمونه وسط جدا بشه خودش و‌شوهرش برن پی کارشون اون بچه بمونه بزار با حقایق رو ب رو شه  شاید اون بچه شوعرش باشه تکلیفش روشن میشه یک موجود بی گناه  دیگه رو بدبخت نمیکنه

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهر منم اینجوری بود وقتی بچه دار شدیم دیگه کاری به بچه های برادراش نداره خودش میگه آدم تا وقتی بچه نداره بچه برادرا به چشمش میان الان به نظرم بی مزه هستن اینم بگم اون بچه ها بزرگ شدن الان و روابط خوبی با همدیگه و با عموشون که شوهرم باشه ندارن تا بچه هستن خوشمزه هستن و آروم بزرگ که بشن عوض میشن 

شما و همسرتون جفتتون رفتارتون اشتباست 

هم شما نبايد حساسيت به خرج بدين و هم شوهرتون نبايد با توجه به اينكه توي اقدام به بارداري هستين با شما لج كنن و ارامش شما رو به هم بزنن 

عزيزم أصلا حساس نباش مطمينن بچه خودتون بياد خيلي خيلي عزيزتر ميشه معلومه كه برادرزاده با فرزند خود ادم جايگاهش فرق ميكنه

سر اين مسايل بچگانه زندگي رو به كام خودتون تلخ نكنين 

محبت بين عمو و برادرزاده مخصوصا وقتي بچه كوچيك باشه  عاديه

واای اسی تازه فهمیدم ۱۶سالته 

بیخیال اسی 

من جای تو بودم برای خودم راه میرفتم و درسمو ادامه میدادم و کلاسی چیزی میرفتم 

شوهرت هم بیخیال بزار بازی هاشو بکنه 

تو هنوز کوچیکی که اینقدر حرص بخوری 

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
چقدر فهمیده چقدر قشنگ گفتی ولی حق داره سخته

اره سخته وقتی بدتر ببینه مادربچه بد جنس هم هست ولی این شرایط سختیش برا الانه بعد که خودش بچه دارشد میفهمه بیخودی اینهمه حرص خورده ...شوهر من عاشق خواهر زادش بود بااینکه دانشجو بود از خورد وخوراکش گرفت برا بچش دوچرخه واسباب بازی میخریده الان اون یه نوجوان بی ادب وگشتاخه که شوهرم حتی نگاهش هم نمیکنه 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

مال من که اولین مسافرتمون رو رفتیم هیچی برا من نخریده بود همش میگف برای خواهر زاده هام برادرزاده هام 

بهش گفتم خب اول یه چیزی برا من بخر بعد برا اونام میخریم برگشت بهم گفت من شیش تا بچه دارم 

منم دیگه هیچی نگفتم برا همشونم خریدم سوغاتی برد 

خلاصه گذشت و گذشت الان ۹ ماهه سر یا قضیه ای من دیگه خونه مادرشوهرم نرفتم خواهر برادراشم ندیدم اصلااا بعد تو این ۹ ماه هیچ کدوم سراغی از بچه های من نگرفتن 

دو هفته پیش بهش گفتم یادته چجوری منو داغون میکردی سر خانواده ت اون حرفا رو بهم میزدی الان ۹ ماهه هیچ کدومشون دلشون برا بچه های من تنگ نشده ؟؟؟؟ پس چرا اون موقع بچه هاشونو مینداختن سر من که اره بچه هامون بچه های تو رو دوست دارن الان کجان شیش تا بچه ت؟؟؟؟

برگشت گفت اون موقع اوسکل بودم 

شمام صبر داشته باش گر صبر کنی زه غوره حلوا سازی

ببین منم شوهرم اینجوری بخدا بعد بدنیا اومدن بچه هام دیگه اصلا به اونا نگاهم نمیکنه 

تو یدونه بچه بیار ببین چطوری اونو فراموش میکنه شوهرت خودش بچه نداره اونو دوس داره بخدا ثابت شده تو بچه بیار ببین چقد عوض میشه

میتونی با بچه جاریت خوب بشی قربون صدقه اینا بری جوری که بچه هم تو رو دوست داشته باشه شوهرت همچین چیزی ببینه خوشحال میشه باور کن بهتر از این میشه که هر بار ناراحتی بوجود بیاری واسه این بچه بعدش که اوضاع بین تون بهتر شد بگو من واقعا دلم میخواد ما هم بچه دار. بشیم و اقدام کنید واسش چون نشون دادید بهش میتونید به بچه مهر بورزید و مادر خوبی بشید و نگران این نباشید شوهرتون  قطعا بعد از بدنیا اومدن بچتون اون رو اولویت میزاره نه برادرزاده اش 

هنوز بچه ای خودتو درگیر درس و کلاس کن خودت کودک محسوب میشی

بچه جاریتم هروقت اومد شوهرت نبود انقد بهش محل نده میره مردم بلدن بزان بندازن گردن بقیه 

به جاریت بگو شوهرم گفته فلانی چقد شکسته شده همش میزاد خودشو جم کنه پررو

اگه شوهرت بچه دوسته هیچ وقت حل نمیشه من خودم بچه دارم جوری عاشق بچه های خواهرمو یه سره رو کولم تو مهمونیا . ولی خب بچه دار بشی کمتر میشه . سعی کن سر خودتو گرم کنی