2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

عزیزم برو به جاریت بگو دیگه جنگ اول به از صلح اخره کاری کن ک جاریت دیگع بچه رو نده ب شوهرت 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دقیقاً شرایط تورو منم داشتم.به حدی ک فامیل های شوهرم بهم میگفتن دوتا هوو داری ،بچه های خواهر شوهرم رو هوو منم می‌دیدن همه .پسر خواهر شوهرمم اصلا از من خوشش نمیومد اون اوایل.باهام ارتباط نمیگرفت.منم بیشتر از شوهرم بهشون محبت کردم بارها کادو گرفتم ازشون استوری میذاشتم ک دوسشون دارم و ... .با این کارها اولا دیگه کسی حساس نشد رو من ک این عروس تازه اومده میخواد پسر ما و دایی بچه هارو ازش بگیره بعدشم ک خودم بچه دار شدم شوهرم اصلا دیگه یک درصد هم مثل قبل نیست ‌

کردم یه دعوای بزرگ شد اما شوهرم بیشتر وابسته شد بهش از لج‌من بیشتر میبره اونو بیرون و ناز میکنه

خواهر چرا نقطه ضعف نشون دادی دیگه الان بچه دارم بشی بازم کارشو ادامه میده یه مدت محل بهش نزار مثل خودش با بچه جاریت خوب رفتار کن اونم کم کم حساسیتشو کم میکنه

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

شوهر من ب حدی بچه برادرشو دوست داره که هر روز یه سر بهش میزنه با اینک دوریم از هم و هر روز میبره با ...

من بچه داداشم عموشو میبینه از دور غش میره براش میگه سعیییید اومدی😂😂دوسالشه 

دقیقا شوهر منم همینطوری بود با برادرزادش تا وقتی که دختر خودم دنیا اومد اصصصلا دیگه اونطوری نیست، تو فعلا دندون رو جیگر بزار حساسیتتو نشون نده با سیاست رفتار کن نقطه ضعف دست شوهرت نده یه جوری نشون بده که اصلا برات مهم نیست و حتی الکی نشون بده که خودتم خیلی دوستش داری فقط صبر کن بچه خودت دنیا بیاد انشالله ببین چطوری همه اینا براش کم رنگ میشن

عزیزم خودت بچه داربشی دیگه شوهرت نمیره سمت اونا

شایدبرادرشوهرت برای بچه ی تو ازاین کارانکنه اونوقت به شوهرتو هم برمیخوره

شوهرتو هم دیگه سمتشون نمیره اگه شوهرت پسر دوست داره اول خدا وآخرم خدا ولی حتماً دکترتعیین جنسیت برو باردارشو 

ببین بچه منم تو خانواده همسرم اولین نوه بود، خیییلی دورش میریختن، اگه حتی خواب بود بیدارش میکردن باهاش بازی کنن و من کلی حرص میخوردم. دیگه طولی نکشید همشون نفری یدونه آوردن و از بس بچه زیاد شد هیشکی دیگه حوصله بچه نداره😅. حالا خودت بچه دار شی جاریتم فارغ بشه دیگه شوهرت حوصله بچه بقیه رو نخواهد داشت. فقط خودت حساسیت نشون نده. اون بچه معضومه. حتی خودتم از وجودش لذت ببر و باهاش بازی کن. باهم خوب باشید و بهم عشق یدید. دنیا دو روزه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

من روانشناس هستم و چند نکته بنظرم رسید که بهشون توجه بشه خیلی خوبه.اول اینکه شما سنی نداری عزیزم ۱۶ ...

آفرین دقیقا 

یه وقت مسابقه نزاری با جاریت ۶تا بچه ردیف کنی بزار اون غرق بچه باشه توهم برو کلاسای مختلف 

ب محضاینکه بچت بدنیا بیاد این عشق اتشین  از بین میره و چ بسا اگر اذیت کنه بچتو دعواشم میکنه...ولی خدایی بچه ی ساله اینقدر حسادت نداره ها...یکم احساساتتو کنترل کن رفتار تو عجیبتر از شوهرته واقعا

حسادت رو به بچه یکساله کم کن . به شوهرت محبت کن . نوع دوست داشتن شوهرت به اون بچه با نوع دوست داشتن شوهرت به شما فرق داره .‌بجای غر زدن و اوقات تلخی آرامش داشته باش . کم کم درست میشه مخصوصا وقتی خودتون بچه دار بشید