2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52657 بازدید | 610 پست

خب عزیزم تو هم دلتو صاف کن تو هم ناز بچه رو بکش خدا قهرش میاد هرچقدر تو هم ناز بچه رو بکشی حتی به تظاهر دل خوشی هم تو زندگی تو میاد تو دور دورها تو هم میری باهاشون  خدا گوشه نظری بهت میکنه یه بچه خوشگل ومامانی بهت میده انشاالله که همه تو کفش بمونن ولی عزیزم اوایل همه همینجورن بچه خودت که بیاد همه چیز تعقیر میکنه میشه مثل نو که میاد به بازار کهنه میشه دل ازار

شوهر من ب حدی بچه برادرشو دوست داره که هر روز یه سر بهش میزنه با اینک دوریم از هم و هر روز میبره با ماشین دور دور خودم بچه دارم دوتا ...اصلا ناراحت نیستم خوشحالم هستم خودمم واقعا بچه اشونو دوست دارم ...چه اشکالی داره ...دمودق یهوی دو نصف شب تلفن شوهرم زنگ میخوره میبینیم بچه برادرشوهرمه خخخخ 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش خودت بچه دارشی خوب میشن 

برادرشوهرای من الان پسر منو سلامم نمیکنن، در صورتی ک دنیا ک اومده بود نوه اول بود، خودشونم مجرد بود جون میدادن براش

من نه اون موقع رو افتخار میکردم،نه الان ناراحتم

عزیزم شما فقط حساس شدی همین 

ی بچه یه ساله خیلی ناز و گوگولی و همسرت هم بچه دوسته .

این خیلی خوبه ک 

انشالله خدا بهت ی نی نی ناز و گوگولی بده 

هی با خودت تکرار کن ک اون فقط یه سالشه یکم ک بزرگتر بشه دیگه از مزه میوفته 

خیلیا هستند که شوهر خیانت کار دارن

اونا چطور تحمل میکنن اما شما ی بچه ی ساله شده هوت یکم ک فکر کنی میبینی ک خجالت آوره این حسادتت ب بچه خودت بعدا خندت میگیره 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
اون نره هم بچه رو میاره جاریم یا برادر شوهرم یا مادر شوهرم خونه ما و کل روز نمیزاره نزدیک شوهرم بشم ...

یک نفس عمیق بکش . منم بودم اصلا نزدیک نمیشدم .شوهرت باید خودش دلش بخواد  که تو کنارش باشی .شما بچه خودتم بیاد نمیزاره این واکنش  کاملا طبیعی یک کودک زیر دوسال .شما هر چی اعصابت رو بریزی به هم بارداریت عقب می افته . اون میاد بالا شما برو باشگاه  برو پیاده روی .اهنگ بزار ذهنت آروم بگیره .تجربه ای که من داشتم و به اطرافیان  دیدم بچه خودش بیاد .اصلا اون نمی بینه 😬😬

شوهرم خیلی دوستم داره برام وقت میزاره اما خیلی باهاش دعوا میکنم یعنی سه ساله با همیم ولی ۴ ماهه عروس ...

شونزده سالته و ازدواج کردی این اولین اشتباه!

چهار ماه بعد عروسی داری اقدام می‌کنی واسه بچه دار شدن این دومین اشتباه!!

ده سال اختلاف سنی دارین این سومین اشتباه!

حاضر شدی با برادر شوهرت تو یه ساختمان زندگی کنی این چهارمین اشتباه!!

پنجمین اشتباه هم خودم بهت میگم و اون اینکه مثل چی پشیمون میشی یه روزی از تموم این کارات!!!!

از ما گفتن بود!

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

ایشالا بچه خودت بیاد عاشقش میشه

الان اون بچه مثل عروسکه برای شوهرت 

فقط بگو بچه مردم مسئولیت داره بدون حضور پدر مادرش خونمون نیار

خدای نکرده یه اتفاقی بیافتد ما شرمنده میشیم.

شوهر منم همین بود با بچه جاریم

ولی مشکلی برای من نبود چون خودم عااااشق بچه هام.بهش یاد میدادم دست خالی نری ی چیزی حتما بخر

یا خودم حتما ی خوراکی براش داشتم تو کیفم

الان دیگه خانومیه برای خودش و منم یجور دیگه دوس داره حتی بیشتر از شوهرم

خودم ک بچه دار شدم دیگه الان سالی یبارم بچه داداششو نمیبینه

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون

استارتر منم اوایل که بچه خواهرم بدنیا اومده بود همینجوری بودم اینقدر دوستش داشتم که هیچ کس را اندازه اون دوست نداشتم همش براش کادو میخریدم تا زمانی بچه خودم بدنیا اومد از اونموقع دیگه اصلا کاری با بچه خواهرم ندارم هر وقت میبینمش فقط میبوسمش و برا تولدش براش کادو میخرم.

شما هم سعی کن حساسیت نشون ندی چون حساسیتت باعث میشه خودت عذاب بکشی و نقطه ضعف دست شوهر و جاریت بدی.فقط بی اهمیت کن

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

خودت که بچه دار شی تمام اینا حل میشه شوهر منم همینطور بود پسرم که دنیا اومد همه حواسش شد بچه مون. مخصوصا اگه برادر شوهرت اینا به بچه ی شما اهمیت زیادی ندن شوهرت دیگه کاملا دلسرد میشه از بچه هاشون.