2777
2789
عنوان

به خواهر زادم چی بدم مسموم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4787 بازدید | 129 پست
یه مدت نگهداری از بچهای فامیل وظیفه من شده بود انگار جوری ک‌برای خاکسپاری مادربزرگم من نرفتم اونجا خ ...

دفعه قبل همینکارو کردم چون مادرم مشهده زنگ زده بهش که صبح تا شب خونه نیست در حالیکه من فقط یه ساعت رفتم برگشتم در حدی که بدونه کار دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه قبل همینکارو کردم چون مادرم مشهده زنگ زده بهش که صبح تا شب خونه نیست در حالیکه من فقط یه ساعت ر ...

برام اصلا مهم نیست به منم گفتن ددری شدی گفتم آره زندگی شخصیمه اینجوری تصمیم گرفتم 

خدا شفا بده تورو چجور خاله ای هستی دیگه به خواهر هم نمیشه اعتماد کرد واقعا رک بگو نمی تونم

خاله ای هستم که دو ساعت بچه رو رو دستم میخوابوندم شب تا صبح بیدار بودم وقتی مادرش تازه زایمان کرده بود ولی دیگه نمیتونم 

چند سالشه بچه؟متنفرم از مادرهایی که بچه شون رو سر بقیه هوار میکنن.نگهش ندار

بیست ماهشه کل این مدتو مثل خدمتکار براش کار کردم از بچه داری بگیر تا شستن دستشویی خونشون 

دیگه واقعا کم اوردم وقتی یه کار کوچیک برام نکرده تا حالا

دیگه نمیشه به خواهر هم اعتماد کرد 🤦🏻‍♀️

بچه آورده من که تا بزرگ شدنش نمیتونم در خدمتش باشم خودش نشسته میگه برو پوشک کن خودش خوابه به بچه ش میگه برو خاله رو بیدار کن

خواهری که برام دعا گرفته الان خونه نشین و مریض شدم به چه دردم میخوره

نگرانش کن بگو بچه ات فکر کنم مسموم شده نمی دونم شاید مسموم کردن ؟شاید جایی بردی مریض شده ،یا بگو امروز افتاد یک ساعت گریه کرد سرش خورد زمین غش کرد شیطون شده نمی تونم نگه دارم چیزی بشه شوهرت ول کن نشه 

اون بچه طفل معصوم چیکار کرده آخه؟؟  

بگو نمیتونم از بچتون مراقبت کنم و محکم روی حرفت وایستا!!

یکبار که بچه رو بزاری و بری و مادر بچه بفهمه که اینجوریه دیگه نمیاره بچه رو !!

قط حواست باشه که بچه تنها نباشه مادرت یا کسی پیشش باشه و صرفا قثط تو تنهاش بزاری

نگرانش کن بگو بچه ات فکر کنم مسموم شده نمی دونم شاید مسموم کردن ؟شاید جایی بردی مریض شده ،یا بگو امر ...

امروز که اومد همینکارو میکنم میترسونمش میگم از پله افتاد

اون بچه طفل معصوم چیکار کرده آخه؟؟ بگو نمیتونم از بچتون مراقبت کنم و محکم روی حرفت وایستا!!یکبار که ...

اینجوری نوشتم راهنماییم کنید بخدا دلم نمیاد یه دعوای کوچولو کنم 

همینکارو میکنم دیگه مسوولیتشو قبول نمیکنم