2777
2789
عنوان

به خواهر زادم چی بدم مسموم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4787 بازدید | 129 پست
یه مدت نگهداری از بچهای فامیل وظیفه من شده بود انگار جوری ک‌برای خاکسپاری مادربزرگم من نرفتم اونجا خ ...

عالی بودی ،مدیریتت عالی بود.،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاً خاله ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با بچه چیکار داری میخوای انتقام بگیری؟

اگه مجردی و با مادرت زندگی می‌کنی به مادرتون ربط داره بچه رو نگه داره یا نه

تازه اونجا خونه مادربزرگه. نوه از بچه خود آدم عزیزتره

ولی اگه متاهلی خب بچه رو قبول نکن که  بیاره خونه ات بگو مسئولیت داره نمیتونم قبول کنم.

دیگه این کارها رو نداره

والا آدم خواهر برادر نداشته باشه خیلی بهتره تا اینکه یه خواهر داشته باشه که قصد جون بچه اش رو بکنه

فقط میتونم بهت بگم برات متاسفم 

واقعاً خاله ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با بچه چیکار داری میخوای انتقام بگیری؟اگه مجردی و با مادرت زندگی می‌کنی به م ...

قضاوتم نکن من اگه انقد پر دل و جرات بودم با مادرش درگیر میشدم میخواستم راهنمایی بشم

قضاوتم نکن من اگه انقد پر دل و جرات بودم با مادرش درگیر میشدم میخواستم راهنمایی بشم

مطلب رو خوب نرسوندی

اگه با خواهرت مشکل داری رک رو راست بهش بگو.

البته من اگه بودم بهش بی محلی میکردم و باهاش دیگه گرم نمی گرفتم.

رابطه ام رو هم باهاش در حد یه سلام علیک ساده می کردم.

مطلب رو خوب نرسوندیاگه با خواهرت مشکل داری رک رو راست بهش بگو.البته من اگه بودم بهش بی محلی میکردم و ...

شیش ماه پیش بهش گفتم نمیام ولی برعکس چن روز میرفتم در خونش تا یازده منتظر بودم از خواب بیدار بشه درو برام باز کنه دیوونه م کرد

بعدش تو کیفش یه کاغذ تا کرده بود چسباشو باز کردم دیدم اسمم نوشته اگه نمیدیدم انقد ازش متنفر نمی‌شدم 

کی معلمی حتی با حقوق کمو ول میکنه بره صبح تا شب بچه کسیو نگهداره به قران اگه یه بار تعارفم زده بیا ناهار بخور همیشه گشنه برگشتم خونه خودم اسنپ گرفتم رفتم اومدم 

بی محلش میکنم کلا

شیر فاسد

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
یه مدت نگهداری از بچهای فامیل وظیفه من شده بود انگار جوری ک‌برای خاکسپاری مادربزرگم من نرفتم اونجا خ ...

افرین چه کار عاقلانه ای

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

این راهش نیست 

خیلی رک بگو نمیتونم بهونه بیار 

من باشم سر همین ضامن نشدن میکوبم تو سرش و خیلی راحت میگم پرستار شخصی بچت نیستم دیگه نیار 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱