مادرش بچه شو میاره میندازه خونمون که من نگه دارم یک سال رفتم خونش خاک تو سرم الان میاره اینجا و به مادرم کفته نزار بره بیرون چرا میره و اصلا الان نمیزارن حتی دانشگاه برم چه برسه به سر کار
میخوام دیگه بچه شو نزاره برای من چون حتی یه برگه ضمانت برام نیومد امضا نکرد بعدشم که زنگ زدن حتی جواب نداده سه روز پشت سر هم زنگ زدن فرصت دادن با اینکه شب و روز گوشی دردسترسه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قبول کن خیلی بد نوشتی ما شاید بفهمیممنطورتو ولی بد نوشتی.امیدوارم کلا تو حرف زدن جزء اونایی نباشی که همه چیزو بهم ربط میدن و از همه جا میگن جز حرف اصلی...
اصلا نمیفهمه چند بار گفتم بهش برام دعا میگیره خودم دیدم
عزیزم یه راه مطمئن برای رفع سحر اگه فکر میکنی برات گرفتن اینکه فایل قرآن دانلود کن ۵۰تا ایه حتمن باشه بزار پخش بشه تو اتاقت تو خونه شده صداشو کم کن به کارای دیگه برس منظورم اینه لازم نیس بشینی حتمن گوش بدی صد در صد سحر باطل میشه میتونی سوره واقعه که کم هست رو دانلود کنی