2777
2789
عنوان

مرد خوب و همسر نمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 64 پست
ب محض اتمام سربازیش ببین چیکار میکنه دیگه باید بیاد جلو وگرنه نمیشه بهش دل بست

یسال دیگه داره از سربازیش. 

من میخام کار پیدا کنیم براش

بفرستیمش دانشگاه 

دو سه سالی تا یکم جون بگیریم ، وقت نیازه:)

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یسال دیگه داره از سربازیش. من میخام کار پیدا کنیم براشبفرستیمش دانشگاه دو سه سالی تا یکم جون بگیریم ...

اگه پسر خوبیه وقت میشه گذاشت واسش 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بخاطر اینکه با من باشه، دو ساعت کلاس مسخره ی عکاسیو تحمل میکنه ک فقط کنار من نشسته باشه:))

خود دانی، الان مست رابطه ای حواست جاش نیست مثل تو اینجا زیاد دیدم

۵سال بعد میاد میگه،تین پدر فلان ،فلان فلان شده نمیاد خواستگاری ،همینجور مارو سرکار م

گذاشته هر روزم ی چیز میخواد و پول نامیده .... بعد دنبال راهکار میگرده که چطور ولش کنم عاشقشم 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

۵سال بعد میاد میگه،تین پدر فلان ،فلان فلان شده نمیاد خواستگاری ،همینجور مارو سرکار مگذاشته هر روزم ی ...

😂😂😂اینم حرفیه و امکانش هست.

چیکار کنیم الان بزار خوش باشیم و تلاشمونو بکنیم. حالا تا اون موقع خدا کریمه

😂😂😂اینم حرفیه و امکانش هست.چیکار کنیم الان بزار خوش باشیم و تلاشمونو بکنیم. حالا تا اون موقع خدا ...

افرین،

این یعنی بروز بودن، در حال زندگی کردن ،ب آینده و گذشته فکر نمیکنی،  

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

امیدواریم

ولی سعی کن ی کم ب آینده فکر کنی، زندگی همش روی خوش نداره،پر از پستی و بلندیه،پراز دغدغه ست ،معمولا دخترا بیشتر از پسرها دغدغه آینده رو دارن چون تو طلاطم زندگی اسیب بیشتری میبینن