2777
2789
عنوان

مرد خوب و همسر نمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 64 پست
ما منم هزارماشاالله مااااههههه ماه دست ودلباز مهربون نجیب کاری پولدرار با عرضه زن دوست دل پاک صاف ...

هزار ماشالله هم  داره واقعاا😅

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر نیست دوستانن😂گفتم مردای زندگیتون..

آها . انشاالله شوهر میشه واست.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین اگه شوهرت نیست تو بد تله ای افتادی مشخصه اختلاف سنی هم دارین از قربون صدقه هایی که گفتی فهمیدم، ...

ن هم سنیم. 

ما واقعا هیچی نداریم. من ک دانشجوعم . اونم سربازه.

و اینطوری ایم ک میریم لب جدول میشینیم فلافل میخوریم😂❤ 

در خلوص نیستش شکی نیست

ماهم اولشیم ولی دلم روشنه .خانوادش هم در جریانن. چند بار رفتم خونشون ب برادرش تدریس دادم

چقدر هم عالی ولی مراقب باش نمیخوام بزنم تو ذوقت یا ناراحتت کنم ولی من هم رِل داشتم هم رفیق پسر بعضی هاشون خیلی سودجو هستن خانواده خودت هم در جریان هستن ؟

خود دانی، الان مست رابطه ای حواست جاش نیست مثل تو اینجا زیاد دیدم

من الان ۲۰ سالمه. کنار اون ادم تو هر جایگاهی ک تو زندگیم داره، حالم خوبه. 

این پست و گزاشتم ک همینطوری تخلیه ی هیجاناتمو کنم😅و با همه ی درست و غلطش ، پذیرفتمش . 

آها . انشاالله شوهر میشه واست.

خیلی خوبه ک عاشق کسی باشی و آیندتو باهاش ببینی . 

اما نشد هم، یه برهه ای از زندگیم کنار این ادم شاد و خوشبخت بودم. 

چقدر هم عالی ولی مراقب باش نمیخوام بزنم تو ذوقت یا ناراحتت کنم ولی من هم رِل داشتم هم رفیق پسر بعضی ...

خانواده ی من نه. 

منم همچین بی تجربه نیستم😅😉

خیلی خوبه ک عاشق کسی باشی و آیندتو باهاش ببینی . اما نشد هم، یه برهه ای از زندگیم کنار این ادم شاد و ...

نشد؟ یعنی چی نشد؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شدنش مثل یه خواب میمونه.تا الان هر چی خواستیم نشده😂💔رو اون حساب گفتم

اللن با این سرباز رشید اسلام در چه مرحله ای هستی ؟

دوستی آشنایی

ب محض اتمام سربازیش ببین چیکار میکنه دیگه باید بیاد جلو وگرنه نمیشه بهش دل بست