2777
2789

چرا مصرف میکنی دکتر‌داد یا خودت چجوری مصرف گردی منم میخوام بخورم پلی کیستیکم زخامت رحم هم کمه دوس دارمم بچه دوقلو بشه چیکار کنم میگن لتروزول‌شانس‌دوقلویی‌بالا میبره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مصرف میکنی دکتر‌داد یا خودت چجوری مصرف گردی منم میخوام بخورم پلی کیستیکم زخامت رحم هم کمه دوس دا ...

۷ماه اقدامم ویتامینینا میخورم اما نشده این ماه دکتر لتروزل تجویز کرد ک برم پیشش سونو کنه امپول ازادسازی بزنه سر خود نخور شما کیست میشه

چرا مصرف میکنی دکتر‌داد یا خودت چجوری مصرف گردی منم میخوام بخورم پلی کیستیکم زخامت رحم هم کمه دوس دا ...

نه لتروزول معمولا تک قلو اون کلومیفن که احتمال چند قلو زایی داره

وااای چند وقته اقدامی همسرم گفته اگه نشه دیگ واسه سال بعد اقدام میکنیم

من پارسال دو سه بار اقدام کردم نشد 

لتروزوب خوردم بازم نشد 

ديگه کلا اقدام نکردم جلوگیری می‌کنم 

من پارسال دو سه بار اقدام کردم نشد لتروزوب خوردم بازم نشد ديگه کلا اقدام نکردم جلوگیری می‌کنم

منم همسرم گفت این ماه شد ک نشد جلوگیری میکنیم چون من هرماه حالم بد میشه انقد بیبی میزنم تا پریودشم اوضاع روحیم بد میشه آزمایشینا دادیم هم خودم هم همسرم اما نشده همه چیخوب بوده فقط من تنبلی دارم ذخیر تخمدانم ۳ونیمه نمیدونم خوبه یا نه

منم همسرم گفت این ماه شد ک نشد جلوگیری میکنیم چون من هرماه حالم بد میشه انقد بیبی میزنم تا پریودشم ا ...

مآ هم چک کردیم همه چی اکیه 

یهو به خودمون اومدیم دیدیم عروسی نگرفتیم وسط کرونا 

یه مسافرت درست و حسابی نرفتیم 

گفتیم ولش کن 

الان میخوام عروسی بگیرم 🤣

مآ هم چک کردیم همه چی اکیه یهو به خودمون اومدیم دیدیم عروسی نگرفتیم وسط کرونا یه مسافرت درست و حسابی ...

😂ایشالله نینیتون بدنیا اومدنی جشن مفصل بگیری آرزوی هر دختری اینه ک لباس عروس بپوشه