خستم .همه دکتری بردم .هر مولتی ک موجود در دنیا بود بهش دادم .همش دارم گوشت و پلو و ماکارونی میپزم .چکاب بردم اما رشد ندارع .چه خاک ب سر کنم از نگاه و حرف مردم ب ستوه اومدم دیگه.از نوزادی رفلاکس و آلرژی شدید داشت هنوزم ک سه سالشه داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببر دکتر غدد ولی نترس شاید باورتون نشه دخترم ۵ سالگی ۱۱ کیلو بود ولی الان ۱۵ سالشه رژیم میگیره چاق نشه دختر من قدشم کوتاه بود هورمون رشدش خیلی کم بود سه سال امپول رشد زد الان قدش ۱۶۲ وزنش ۴۵
میوه زیاد بده ...هم اشتهاش باز میشه هم ویتامین داره....تو بستنی هم میتونی گردو و بادوم و پسته و خلاصه مغزیجات آسیاب کنی بدی بهش....کلا سعی کن ریزه خواری داشته باشه و غذاشو هم بده بخوره...ولی خیلی هم افراط نکن معده اش سنگین بشه....کم کم شروع کن ...
بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲