2777
2789

هیچی رفتم بیرون تصادف کردم زدم به جدول

الان باید برم حموم دوباره برم بیرون

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3 بیدار شدین 

من از 6 سالگی تا الان ساعت 6  صبح بیدارم 

در مخیله ام نمیگنجه کسی تا 3 بخوابه

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

3 بیدار شدین من از 6 سالگی تا الان ساعت 6 صبح بیدارم در مخیله ام نمیگنجه کسی تا 3 بخوابه

جسارتا شاغل هستید؟

چون من یه بار  7 صبح بیدار شدم هر کار می‌کردم بازم روز طولانی تر میشد نمی‌گذشت که نمیگذشت😑😂

🤍✨️Hala Madrid

موقع اذان صبح بیدار شدم تا طلوع آفتاب مشغول عبادت با همسرم بعد ۷ رفتیم ورزش جفتمون همون بیرون رفتیم کله پاچه ای یه مقدار هم خرید کردیم بعد دوش نهارمو بار گذاشتم جفتمون یکم خونه رو تمیز کردیم البته چون دیروز تمیز کردم زیاد وقت نبرد خوراکی خوردیم و فیلم دیدیم بعد از اذان نماز خوندیم و نهار خوردیم یه کیک درست کردم الان برا اینکه همسرم از خواب بیدار میشه با چای بخوریم

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

از هشت بیدار شدم صبونه دادم بچه ها  سفره رو جمع کردم یه قابلمه بزرگ اندازه سه تا سینی لواشک درست کردم همسرم بیدارشد صبونه اونم دادم رفت سرکار 

کلی ظرف بود اونارو شستم خونه رو‌جارو کشیدم ناهار گذاشتم ناهار خوردیم با بچه ها ظرفا رو شستم بچه کوچکه روخوابوندم پاشدم واسه شام برنح خیس کردم گوشت چرخ کرده بیرون گذاشتم واسه شام استانبولی بزارم 

بعدم کوچیکه بیدار شه ببرمش حمام 

غذغ رو بار بزارم و با خیال راحت بریم مغازه پیش همسرم وبا هم بریم بیرون