2777
2789
عنوان

بچه سه ساله دوازده کیلویی

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 22 پست
اینم دقیقا سالی یک کیلو اضافه می‌کنه با این تفاسیر هم وزن شما میشه .قدتون چقدره

۱۶۰

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

کلاس اول ۱۱ کیلو بوده؟؟؟؟من ۱۵ بودم میگم خیلی کم بودم....😶😶

اره بخدا🤦🏻‍♀️

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۵

شما شوهرت پارانوئید  داشت جدا شدی من شوهرم داره در قفله خونه دوربین داره گوشی حتی دیوار نداره اجازه بیرون رفتن ندارم ماشین تو کوچه رد بشه بوق بزنه میگه معشوقه ات بوده یا هزار تهمت دیگه چیکار کنم

سلام یک تایپیک داری مال سال ۹۷ شوهر پارانوئید که درخواست طلاق داده بودی چیکار کردی جدا شدی یا نه من ...

آره بابا راحت شدم .من الان از ازدواج دومم ی بچه سه ساله دارم .از آدم پارانوؤید فقط باید طلاق گرفت 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
شما شوهرت پارانوئید داشت جدا شدی من شوهرم داره در قفله خونه دوربین داره گوشی حتی دیوار نداره اجازه ...

من طلاق گرفتم تو هم جونت رو بردار برو

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏