2777
2789

سلام خسته نباشید من خودم وسواس فکری ocdشدید داشتم ..الانم تاحدودی دارم...واس همین خیلی مطلب خوندم و پیش روانشناسا رفتم...کمکی حرفی سخنی راجب مشکلات روحی دارین بهم بگین...بتونم راهنماییتون کنم (دوستان نپرین بهم ادعایی ندارم..چون خیلیا از وسواسم و غیره پرسیدن و منم اطلاعات داشتم تو زمینه های افسردگی. وسواس. فشار عصبی .استرس.اضطراب.و غیره چون خودم درگیرشون بودم گفتم اگه کسی هست کمکش کنم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من همش وسواس و خودخوری دارم اضطراب شدید وقتی میرم ی سونوگرافی ساده بگیرم کلی فکر بیماری وحشتناک میاد تو ذهنم در مورد بچه هام همش فکر منفی میکنم همش حس میکنم شوهرم خیانت میکنه....فقط‌زندگیم با استرس میگذره

والا من توی دوران کرونا دپرس بودم ول کردم الان شده افسردگی محض

افسردگی..واقعا حالت بدیه.هیچی خوشحالت نمیکنه هیجی سرپات نمیکنه دیگه چیزایی که دوست داشتیو دوست نداری...و این قدم به قدم حل میشه..عیب نداره گاهی ادم بخوره زمین...کسیو داری که خیلی دوسش داشته باشی بخاطر اون بخوای پاشی؟

بازم دمت گرم نگفتی دکترای روانشناسی ام.تقدیم به تو🌹

من اگر بگم دمتری روانشناسیم ممکنه یکی به حرفام اعتماد کنه خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد وضعیتش بدتر شه..داره به من اعتماد میکنه این کارم خیانته

افسردگی..واقعا حالت بدیه.هیچی خوشحالت نمیکنه هیجی سرپات نمیکنه دیگه چیزایی که دوست داشتیو دوست نداری ...

کسی که نه ولی بخاطر زندگی و ایندم حاضرم هر کاری بکنم تنها چیزی که تا الان سر پا موندم همینه ولی خب شرایط محیطی هم کمک به حال بدم میکنه

عزیزم من تقریبا دو سال پیش ی اتفاق بدی برام افتاد یکی از عزیزانمو از دست دادم از اون ب بعد اصلا از اتاق بیرون‌نمیومدم مگر ب اسرار خانوادم

یکسال هم قرص مصرف کردم و خداروشکر بهتر شدم..ولی تازگیا مثلا نیم ساعت حالم خوبه یهو حالم بد‌میشه و میرم گریه میکنم 

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بله من همش وسواس و خودخوری دارم اضطراب شدید وقتی میرم ی سونوگرافی ساده بگیرم کلی فکر بیماری وحشتناک ...

این وسواس شماهم اسم داره ها..خیلی هستن اینطورین...مثلا همش فکر میکنن قراره نریض شن هی تحقیق میکنن فلان بیماریو نگرفته باشن..من خودم وسواس فکری شدید داشتم و دارم ولی یه جمله ای هست میگه ۹۰ درصد چیزلیی که ما بهش فکر میکنیم اتفاق نمیفته..دوست خوبم ...یه اتفاقی بخواد بیفته میفته ما نمیتونیم جلوشو بگیریم ولی با عذاب دادن خودمون روزمونو از خودمون میگیریم.هروقت افکار مزاحم داشتی به نعمتایی که خدا بهت داده فک کن به چیزایی که داری خودتو مشغول کن و بهترین توصیم که به یکی توصیه کردم زندکیش عوض شد اینه که هیچ وقت نیا تو این سایت..تو این سایت هیچکس از خوبیاش نمیگه یهو یمی میگه فرزندم مرد خب؟ولی این اتفاق احتمالش بشدت کمه ولی شما اینو میبنی و میترسی....این لطفو درحق خودت بکن

کسی که نه ولی بخاطر زندگی و ایندم حاضرم هر کاری بکنم تنها چیزی که تا الان سر پا موندم همینه ولی خب ش ...

یه هدف تعین کن اگه دانشگاهه یه عکس گوکولی رنگی از دانشگاهت چاپ کن بزلر یه گوشه یا قابش کن صبح زود پاشو کسل نباشی ..خودتو مشغول کن به داشته هات فکر کن..همین که میای به من از هدفات میگی یعنی امیدواری هنوز میتونی سرپاشی دختر...خودت کمک نکنی کسی دستتو‌نمیگیره..دنیا جای وحشتناکیه...ولی نه فقط برای تو برای همه...امیدوارم به بهترینا برسی