2777
2789
عنوان

کسی هست حس کنه بیماری روحی داره یا نیاز به کمک❓

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 56 پست
افسردگی..واقعا حالت بدیه.هیچی خوشحالت نمیکنه هیجی سرپات نمیکنه دیگه چیزایی که دوست داشتیو دوست نداری ...

منم الان حالم بده باز گریه م گرفته هیچکس هم درکم نمیکنه .شوهرم بهم میگه هیچ کس تو رو درک نمیکنه درست هم میگه وقتی میبینه دارم گریه میکنم دیگه حتی نمیگه چته نمیگه گریه نکن نگاه میکنه و رد میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پزشک تجویز کرده ، خودم چطوری به خودم کمک کنم؟

ببین چی داریپ.ببین ما تو زندگیمون از خیلیا پایین تریم ولی از خیلیام بالاتریم..خوبیاییم داریم..من خودم ادم بشدت زودرنجیم یهو ممکنه بپرم به یکی..بعضی چیزا تو اخلاقیات ادمه..ولی سعی کن خودتو اگه مذهبی ای با دعا کردن شکرگذاری بابت نعمتات بچت یا اگ نداری هرچیزی که داری بابتش شکر کن هرچی اروم تر باشی ذهنت اوم تر باشه کمتر عصبی میشی

من اصلا وارد هیچ رابطه ای نمیشدم،متاسفانه از عید ک یکی اومد تو زندگیم و ادعای عشق زیاد داشت و ضربه ی ...

این موضوع چیزی نیست بخوایید یهو متحول بشید و انتظار داشته باشید خوب بشید این مثل زخم یه زمانی داره باید یه تایکیو بگذرونه کاملا طبیعیه..یکم زمان باید بگذره تا بهتر بشید...

این موضوع چیزی نیست بخوایید یهو متحول بشید و انتظار داشته باشید خوب بشید این مثل زخم یه زمانی داره ب ...

میفهمم زمان میبره😔عزیزم من سی سالمه و خیلی کم میشه یدفعه خاستگار داشته باشم،و این موضوعم خیلی نگرانم کرده و از خودم متنفر شدم ک دیگه اگ خاستگار نداشتم چی؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
منم الان حالم بده باز گریه م گرفته هیچکس هم درکم نمیکنه .شوهرم بهم میگه هیچ کس تو رو درک نمیکنه درست ...

ببین بعضیا هستن خودشون فرد افسردرو میفهمن کمک میکنن بهترشه..ولی بعضیام کشش ندارن دیگ تحمل رفتاراشو ندارن..حال بد تو روی اونم تاثیر میزاره...به بقیه هم توضیح دادم بخون اونارو دختر خوب تو یبار زنده ای روزاتو استفاده کن ببین ایراد کارت کجاست

عزیزم نمیدونم چند سالته ولی بیماری شمارم خیلی دیدم..بعضیا مثلا میرن امپول میزنن طرف جلوی خودشون اکبن ...

حرفات خیلی آرامش میده اسمم زینب ۲۸ سالمه عزیزم ما ژنتیکی وسواس فکری داریم بعضی هامون هم وسولس شستشو من دوقلو دارم ۱۰ ماهشونه همش درموردشون وسواس دارم هر علائم کوچکی دارن حس میکنم مشکل دارن یا اگه یکی بهم بگه بچت چرا اسمشو صدا میزنیم نگاه نمیکنه من فک میکنم بچم عقلش کمه هزار جور فکر بیخود

میفهمم زمان میبره😔عزیزم من سی سالمه و خیلی کم میشه یدفعه خاستگار داشته باشم،و این موضوعم خیلی نگران ...

ببینید تا ابد مجرد موندن از ازدواج با فرد ناسالم بهتره من دختر خالم دبیره کسبو کارشم داره امسال ۳۰ سالشه تازه نامزد کرده بشدت شادابو جوونه شوهرشم عاشقشه....منتظر باش خدا یکیو واست درنظرگرفته که واست همه ی اینا جبران میشه..ولی دنبالش نباش به هیج وجه بیخیال باش زمانش که برسه درست میشه

ببینید تا ابد مجرد موندن از ازدواج با فرد ناسالم بهتره من دختر خالم دبیره کسبو کارشم داره امسال ۳۰ س ...

درسته ولی منم مربیم و شاغلم،اما اصلاااا خاستگار ندارم نمیدونم واقعا😔😔یعنی ممکنه منم یروزی ازدواج کنم؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
حرفات خیلی آرامش میده اسمم زینب ۲۸ سالمه عزیزم ما ژنتیکی وسواس فکری داریم بعضی هامون هم وسولس شستشو ...

عزیزمم ۲ قلوو..میدونی که این ۲تا دست گل به یه مامان سالم نیاز دارن؟مادری که بتونن بهش تکیه کنن؟خدا چقدر دوست داشته که این دوتارو بهت داده عزیزم...اصلا عقلشونم کم باشه!خب که چی؟شاید کم هوشه ولی کارای هنریش فوق العاده باشه یروز یه اثری مثل مونالیزا خلق کنه...همیشه نیمه ی خالی لیوانو نبین این دوتام یروز مایه ی افتخار و سربلدی مامان قشنگشون میشن..ولی خودتو اذیت نکن قشنگم افکارت همش و همش یه افکار پوچه که مغزت بهشون بالوپر میده

درسته ولی منم مربیم و شاغلم،اما اصلاااا خاستگار ندارم نمیدونم واقعا😔😔یعنی ممکنه منم یروزی ازدواج ک ...

عزیزم...شما کاملی..هم مربی ای هم شاغلی..هم با فهم شعور که نزاشتی اون شخص ازت سو استفاده کنه..بخدا قسم یکی از اشنا های ما ۴۵ سالگی طلاق گرفت همه گفتن دیک کی میاد سراغ این بعد با یه پزشک متخصص مغز اعصاب مه یک‌ماه از خودش کوچیک تر بود ازدواج کرد...هرکی خیره واست پیش میاد تو چیزی کم نداری عزیزم اتفاقا یه ادم مستقلی..ولی دنبالش نباش ..به خودت به تیپت به اعصابت به علمت .ارامشت دانشت برس همه چی درست میشه

عزیزمم ۲ قلوو..میدونی که این ۲تا دست گل به یه مامان سالم نیاز دارن؟مادری که بتونن بهش تکیه کنن؟خدا چ ...

ممنونم عزیزم حرفات آرامش میده خب اصلا فرصت نمیکنم افکارمو جمع کنم بچه هام خیلی بازیگوشن هر کی هم کاراشونو میبینه میگه خیلی باحالن حتی اونا میگن باهوشن اما خودم سر یه چیز کوچیک نگرانشون میشم یا نگران این که شوهرم خیانت کنه یا تو خیابون ب یه دختر نگاه کنه  نمیدونم کلا بعد زایمان خیلی وسواسم بدتر شده اما به حرفات فکر میکنم و تا جایی که بتونم مثبت فکر میکنم

ببین بعضیا هستن خودشون فرد افسردرو میفهمن کمک میکنن بهترشه..ولی بعضیام کشش ندارن دیگ تحمل رفتاراشو ن ...

۶ ماه پیش کابینت ام دی اف زدیم بعد از چند روز از نصب یه بوی تندی داشت و چشم رو میسوزوند تحقیق کردم فهمیدم گاز سمی هست و سرطان زاست منم بچه کوچیک دارم به خاطر اون میترسم الان کمتر شده ولی بازم هست بقیه میگن این گاز مشکلی نداره تو حساسی مشکل از خودته .شوهرم چند روز پیش گفت تو به خاطر خودت میترسی الکی میگی به خاطر بچه میترسم

عزیزم...شما کاملی..هم مربی ای هم شاغلی..هم با فهم شعور که نزاشتی اون شخص ازت سو استفاده کنه..بخدا قس ...

ممنون عزیزم،خییییلی تلاش کردم ب آرامش اعصابم برسم ولی نمیشه انگار،حتی بزور میرم باشگاه دوساعت تمرین میکنم،بازم میام خونه همون جسم سنگین و سیاه ناراحتی و افسردگی رو ،رو دوشم حسش میکنم،دیگ ناامید شدم از تلاشام

ممنونم عزیزم حرفات آرامش میده خب اصلا فرصت نمیکنم افکارمو جمع کنم بچه هام خیلی بازیگوشن هر کی هم کار ...

ببین...شوهرت حتی به زن دیگم نگاه کنه مشکل تو نیست..تو بگو من پاکم من کاملم..کارای اوندتقصیر من نیست من صدمو براش میزارم اگه اون لیاقت نداشت که عزیزم بازور نمیشه نگهش داشت ولی افکار تو همش وسواسه درست میشه همه چی درست میشه