2777
2789
عنوان

کسی هست حس کنه بیماری روحی داره یا نیاز به کمک❓

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 56 پست
واسه اضطراب اجتماعی شدید دارویی راهکاری میشناسی عزیزم؟

اضطراب اجتماعی تا چه حده؟دارو های روحی روانیو به هیچ وجه سرخود مصرف نکنید واقعا رو خلق خو و مغز ادم تاثیر داره شدتش تا چه حده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مشکل خاصی ندارم

ولی واقعا فشار روانی رومه

احساس میکنم روانی ام

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اضطراب اجتماعی تا چه حده؟دارو های روحی روانیو به هیچ وجه سرخود مصرف نکنید واقعا رو خلق خو و مغز ادم ...

خیلی زیاد از اضطراب مریضی های جسمی گرفتم و نمی تونم صحبت کنم و همیشه گوشه گیرم

💅💎🤑👽💰💄🔮👑👠
عزیزم من تقریبا دو سال پیش ی اتفاق بدی برام افتاد یکی از عزیزانمو از دست دادم از اون ب بعد اصلا از ا ...

از دست دادن عزیز غم بزرکیه...مطمعن باش اون شخصم نمیخواد تو ناراحت باشی...خودتو مشغول کن..با خودت بگو اون جاش خوبه و نمیخواد منو تو این حال ببینه به اون یکی دوستمونم گفتم دارو تا یه حدی موثره خودتونم باید برای بهترشدن خودتون تلاش کنید

من اصلا وارد هیچ رابطه ای نمیشدم،متاسفانه از عید ک یکی اومد تو زندگیم و ادعای عشق زیاد داشت و ضربه ی بدی بهم زد،من آدم فکر و غصه اصلا نبودم اما دیگ دلم نمیخاد ازجام بلند بشم،بزور میرم سرکار بزور میرم ورزش

کلا انگار آدم قبلی درونم مرده دیگه

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
من مشکل خاصی ندارمولی واقعا فشار روانی رومهاحساس میکنم روانی ام

یکم اعتماد به نفستو ببر بالا...روانی ندیدی که به خودت میگی روانی..تو کافی ای تو زیبایی موقعیت خوبی داری دختر خوبیم هستی ...فشار روانی طبیعه ادما توی برخی تایم ها از زندگیاشون فشار زیادی میاد روشون ولی نباید زمین بخوری نه بخاطر اینو اون بخاطر خودت

قربونت برم بیشتر حرف بزن باهام من خودمو داغون کردم

عزیزم نمیدونم چند سالته ولی بیماری شمارم خیلی دیدم..بعضیا مثلا میرن امپول میزنن طرف جلوی خودشون اکبند بستشو باز میکنه بعد فک‌میکنن نه نه نکنه قبلا به یکی زده اینو من الان ایدز  میگیرم..میفهممتون تا حد زیادی دست خودتون نیست..ولی ببینید اینم توجه داشته باشید هروقت همجین افکاری داشتید بگید مثلا رویا تو وسواس داری و این فکرات همش بیخوده نگران هیجی نباش هیچ اتفاقی نمیفته

خیلی زیاد از اضطراب مریضی های جسمی گرفتم و نمی تونم صحبت کنم و همیشه گوشه گیرم

منم‌از صحبت میترسم..این نه چیز خاصیه نه وحشتناک...خیلی ادمای بزرگم ادنای گوشی گیرین‌..همه واسه برونگرا بودن ساخته نشدن..برو توی کار ها و مشاغلی که خیلی بهت استرس نده این یه نقص نیست به هیج وجه خودمم اینطوریم