سلام خسته نباشید من خودم وسواس فکری ocdشدید داشتم ..الانم تاحدودی دارم...واس همین خیلی مطلب خوندم و پیش روانشناسا رفتم...کمکی حرفی سخنی راجب مشکلات روحی دارین بهم بگین...بتونم راهنماییتون کنم (دوستان نپرین بهم ادعایی ندارم..چون خیلیا از وسواسم و غیره پرسیدن و منم اطلاعات داشتم تو زمینه های افسردگی. وسواس. فشار عصبی .استرس.اضطراب.و غیره چون خودم درگیرشون بودم گفتم اگه کسی هست کمکش کنم)
..همسرتونم یچیزی گفته بدل نگیر متوجه حرفتون نبوده...
نه دیگه از حرف هیچ کس ناراحت نمیشم این ۶ ماه من شدم یه آدم افسرده که دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه .بی دلیل گریه میکنم و غمگینم .خیلی التماسش کردم منو از این خونه ببر من میخوام زندگی کنم من نمیتونم اینجا رو تحمل کنم گفت من حوصله اسباب کشی کردن و خونه اجاره کردن ندارم برا خودت یه خونه اجاره میکنم تنها برو زندگی کن ولی وقتی میدونم پول نداره خونه اجاره کنه باید همینجا بمونم و تحمل کنم
نه دیگه از حرف هیچ کس ناراحت نمیشم این ۶ ماه من شدم یه آدم افسرده که دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه .بی دل ...
تو یکم حالت نسبتا بدتره..پول داری پاشی بری پیش روانشناس خوب؟مشاور نه ها روانشناس...اگه ادم خوبی باشه مطمعن باش بهتر میشی..اون پولتم دور نریختی بحث یه عمر افسردگیه عزیزم چند جلسه برو بد بود کلا نرو..
تو یکم حالت نسبتا بدتره..پول داری پاشی بری پیش روانشناس خوب؟مشاور نه ها روانشناس...اگه ادم خوبی باشه ...
نه متاسفانه ندارم تو شهرمون هم روانشناس خوب پیدا نمیشه من اگه از این خونه برم دیگه مشکلی ندارم ولی هم شوهرم قبول نمیکنه و هم اینکه هر وقت میگم دختر بزرگم ناراحت میشه میگه من دوس ندارم از این خونه بریم