2777
2789
عنوان

کسی هست حس کنه بیماری روحی داره یا نیاز به کمک❓

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 56 پست
ممنون عزیزم،خییییلی تلاش کردم ب آرامش اعصابم برسم ولی نمیشه انگار،حتی بزور میرم باشگاه دوساعت تمرین ...

ببین...مطمعن باش..همه چی درست میشه..فقط روی خودت تمرکز کن..اونی که باید بیاد نیاد ...تو به خودت برس ...خانم مربییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین...مطمعن باش..همه چی درست میشه..فقط روی خودت تمرکز کن..اونی که باید بیاد نیاد ...تو به خودت برس ...

ممنون عزیزم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
ممنون عزیزم

والا منم بودم...جرعت نمیکردم برم خاستگاری یا خانوم شاغل مربی 

در حدت نیسن اصن خوشگلم

توهم بخاطر سنو سالتو پخته بودنت سختگیر سدی مپل یه دختر بچه نیسی که سریع خام بشی...ایراد از خوب بودنته نه بدبودنت...خداپشتو پناهت باشه

..همسرتونم یچیزی گفته بدل نگیر متوجه حرفتون نبوده...

نه دیگه از حرف هیچ کس ناراحت نمیشم این ۶ ماه من شدم یه آدم افسرده که دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه .بی دلیل گریه میکنم و غمگینم .خیلی التماسش کردم منو از این خونه ببر من میخوام زندگی کنم من نمیتونم اینجا رو تحمل کنم گفت من حوصله اسباب کشی کردن و خونه اجاره کردن ندارم برا خودت یه خونه اجاره میکنم تنها برو زندگی کن ولی وقتی میدونم پول نداره خونه اجاره کنه باید همینجا بمونم و تحمل کنم 

نه دیگه از حرف هیچ کس ناراحت نمیشم این ۶ ماه من شدم یه آدم افسرده که دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه .بی دل ...

تو یکم حالت نسبتا بدتره..پول داری پاشی بری پیش روانشناس خوب؟مشاور نه ها روانشناس...اگه ادم خوبی باشه مطمعن باش بهتر میشی..اون پولتم دور نریختی بحث یه عمر افسردگیه عزیزم چند جلسه برو بد بود کلا نرو..

والا منم بودم...جرعت نمیکردم برم خاستگاری یا خانوم شاغل مربی در حدت نیسن اصن خوشگلمتوهم بخاطر سنو سا ...

😓😓😓خب چی بگم،کاش بیاد یه آدم مناسب

من آدم تنها موندن نیستم زود داغون میشم و خودمو تو باتلاق میبینم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
ببین...شوهرت حتی به زن دیگم نگاه کنه مشکل تو نیست..تو بگو من پاکم من کاملم..کارای اوندتقصیر من نیست ...

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی انشاءالله خودتم موفق بشی قول میدم رو خودم کار کنم تو خودت اینجوری با بی خیالی خوب شدی؟

تو یکم حالت نسبتا بدتره..پول داری پاشی بری پیش روانشناس خوب؟مشاور نه ها روانشناس...اگه ادم خوبی باشه ...

نه متاسفانه ندارم تو شهرمون هم روانشناس خوب پیدا نمیشه من اگه از این خونه برم دیگه مشکلی ندارم ولی هم شوهرم قبول نمیکنه و هم اینکه هر وقت میگم دختر بزرگم ناراحت میشه میگه من دوس ندارم از این خونه بریم 

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی انشاءالله خودتم موفق بشی قول میدم رو خودم کار کنم تو خودت اینجوری با ...

سلام عزیز ببخشید کاری پیش اومد..من مشکلم خیلی شدید بود دارو مصرف کردم

نه متاسفانه ندارم تو شهرمون هم روانشناس خوب پیدا نمیشه من اگه از این خونه برم دیگه مشکلی ندارم ولی ه ...

توی نت هست خیلی خوبش میتونی با کارت پرداخت کنی با گوشی حرف بزنی باهاشون

یکم بیشتر توضیح بده

وسواس فکری نگرانی،همش نگران خانوادمم یا حس میکنم در یخچال باز مونده یا گاز روشنه یا...... یمدت هم نگران بودم مامانم چیزیش بشه کلا استرسی ام🫠

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃