2777
2789
عنوان

از نگرانی دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 56 پست
پس این بی صاحب چیه در اومده رو کله من🥲

شاید لنفاوی باشه 

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه فق یه طرف سرم هس

اون چیزی که شما مد نظرت هست  در قسمت سر با دست زدن مشخص نمیشه ، این برآمدگی بیشتر بخاطر پوست سر هست

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش ب دیگران تلف نکن

نشونشون دادم عزیزم هرکی دست زد میگه هیچی نیس بهم میخندن ک رو این وسواسم میگن مسخره

اگه خیلی نگرانی خودت برو دکتر (البته اگه میتونی)در غیر اینصورت چند روز صبر کن ورم نخوابید بگو بیین اگه واسه ضربه بود ورمش میخوابید و ی توصیه دیگه توی گوگل زیاد دنبال علائم مریضی ها نگرد چون در بیشتر موارد میگه سرطان داری دور از جون و استرس میندازه 

نگران نباش.اگر کمی «حتی کمی » هنگام لمس کردنش درد داری مطمئن باش هیچ عارضه ای به سر مبارک وارد نشده.اینقدر فکر غذاب آور به ذهن خودت راه نده. با هرچه که حالت را خوب میکند خودت را مشغول کن ،شیرینی بپز مربا درست کن موسیقی لایت گوش کن،قرآن بخوان ،رمان خوب بخوان ،نرمش کن،و هرکاری که خوشحات میکند ،بیرون برو خرید کن،و...

عمدتا مربوط به وسواس فکری بی حاصل ودردسر آفرین است. در پناه خدا.

التماس دعا.

من نمیدونم وقتی آخرش مرگه چرا نگرانیم حالا دوسال زودترازموعدم بمیریم چی پیش میاد ینی فرصت گشت وگذارب ...

اگر بچه کوچیک داشتی مسخره نمی کردی😐😐😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اون چیزی که شما مد نظرت هست در قسمت سر با دست زدن مشخص نمیشه ، این برآمدگی بیشتر بخاطر پوست سر هست

سردرد قسمت پیشونی و کنار سر بده؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان