2777
2789

به هرکس میگم حرفمو باور نمیکنه ولی هروقت نماز میخوندم بعدش بختک میوفتاد روم خوابای وحشتناک میدیدم یا اتفاقات بد میوفتاد نفس تنگی شدید میگرفتم  تا اینکه بعد از مدت ها چند روز پیش نماز خوندم بعد از نمازم گفتم یا امام حسین تو همیشه به دعاهام جواب میدی بیا و بزرگی کن من بعد نماز حالم بد نشه حالم بد که نشد هیچی شب خوابیدم خواب دیدم توی یه بیابونم یه مرد سوار اسب بود داشت چادر یه زنو از سرش می‌کشید زنه هم گریه میکرد بعدش یکی در گوشم گفت بچتو نمیدی به ما امام حسینی بشه؟ نمیخوای در راه امام حسین باشه؟ 

بیدار شدم نماز هام رو سروقت خوندم دیگه حالم بد نمیشد خوب خوب بودم تا دیشب وسط نماز یهو خنده ام گرفت از شوهرم نمازم باطل شد بعدش هم بچه بیدار شد نتونستم بخونم یادم رفت بکل، شب خوابیدم خواب دیدم میگن اهل بیت امام حسین داره توی خیابونمون راه میرن من توی کوچه بودم دویدم که برم توی خیابون ببینمشون ولی هرکاری میکردم اون کوچه تموم نمیشد... از یه  طرف ناراحت شدم از یه طرف خوشحال شدم که انقدر هوامو داره و نماز هام براشون مهمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.