2777
2789
عنوان

از نگرانی دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 56 پست
اگر بچه کوچیک داشتی مسخره نمی کردی😐😐😐

دارم اتفاقا یکیش ۵سالشه یکیش۴ماه ولی از مرگ نمیترسم فقط از خاری زمان پیری میترسم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
پس این بی صاحب چیه در اومده رو کله من🥲

حالا من داخل بینیم دوتا برآمدگی مثل جوش هست ۳ماهه. درد داره

اول فکر کردم جوشه اما نور انداختم دیدم شبیه زخمه. زخمی که روش بازه.  آخه من اصلا دست نمیکنم تو بینیم نمیدونم این چیه. الان تازه دردش کمتر شده کلا این مدت بینیم رو از بیرون روی پوست هم لمس میکردم درد داشت  الان فقط همون نقطه درد داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم اتفاقا یکیش ۵سالشه یکیش۴ماه ولی از مرگ نمیترسم فقط از خاری زمان پیری میترسم

من خاری زمان پیری رو به نبودن بالا سر بچه هام ترجیح میدم😔

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
حالا من داخل بینیم دوتا برآمدگی مثل جوش هست ۳ماهه. درد دارهاول فکر کردم جوشه اما نور انداختم دیدم شب ...

بابای من هرچندوقت یبار بینیش اینجوری میشد، فکر کنم از خشکی هوا باشه چیزی نیست

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
من خاری زمان پیری رو به نبودن بالا سر بچه هام ترجیح میدم😔

فقط اینو میدونم هرچی خیره پیش میاد کل عمرمو سپردم به بالایی بچه هامم به خودش

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
بابای من هرچندوقت یبار بینیش اینجوری میشد، فکر کنم از خشکی هوا باشه چیزی نیست

ان شاالله همینه

منم مثل اسی دچار وسواس فکری شدم. یکی از نزدیکانم سر یه جوش فهمید به یه بیماری سخت مبتلاشده حالا من همش ذهنم میره پیش هر جوش جدیدی که میزنم😫

ان شاالله همینهمنم مثل اسی دچار وسواس فکری شدم. یکی از نزدیکانم سر یه جوش فهمید به یه بیماری سخت مبت ...

منم همینم متاسفانه، بعد زایمان اینجوری شدم قبلش اصلا برام اهمیت نداشت.

نگران نباش.اگر کمی «حتی کمی » هنگام لمس کردنش درد داری مطمئن باش هیچ عارضه ای به سر مبارک وارد نشده. ...

ببین نمیدونم درد داره یا ن بسکه بهش دست زدم حس میکنم درد داره یکم وگرنه قبلا اصلا درد نداشت