2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بیاین

1552 بازدید | 102 پست

بچه ها من ۳۲سالمه،درس خوندم شاغلم ،خداروشکر واقعا از هر نظر خوبم،خاستگارم خیلی دارم ولی هیچ کدوم اونی نیست که بایید باشه یعنی الکی رد نکردما واقعا یک مورد بد داشتن که باید رد میشدن

الان تنها دختر مجرد کل فامیل و دوستام منم این حس بدی میده،تازگیا حرفای همسایه ها هم اضافه شدمن دهن بین نیستم ولی این مدت دلم گرفته

حس میکنم زندگیم تباه شده،چون خونواده پایه ای ندارم،اصلاااا هیچ حا نمیان،من خودم اهل سفرم و گشت و گذار به شدت احساس افسردگی دارم،جو خونمونم بده

چرا بخت ی سری دخترا اینجوری میشه؟؟؟من شوهری نیستم ولی الان کمبود ازدوج رو حس میکنم 

حت یاز خدا هم گله کردم که اون از بچگی اینم از مثلا جوونیم که همش تنهاییه و حسرت💔

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل خودتم خانواده بیشترین دلیل من برای مجردیه مثلا خواستگار میاد کلا بی‌خیال تشریف دارن خب من بیام بگم من شوهر میخوام؟ کلا عقلشون نمیرسه به عنوان والدین حداقل پذیرای خواستگار باشن میگم مثلاً شغل خواستگار چیه شونه میندازن بالا یعنی نمی‌دونیم 😐 زشته که من برم تحقیق 

ناراحت نشی ها الان دیگه زمان ازدواج نیس تا الان باید بچه هم داشته باشی من دوست دارم زود ازدواج کنم و ...

متوجه نشدم ینی دیره؟؟اگ منظورت اینه ن فکرمن اینحوری نیس ،من ازدواج سن پایین رو قبول ندارم از۲۸سالگیم قصد ازدواج داشتم 

والا منم مثل تو هستم فقط ۲۴ سالمه 

خانواده خوبی دارم اما اهل تفریح و نمی دونم شب نشینی روی برنامه هم نیستن و خودمم نمی ذارن مسافرت یا کشت دوستانه داشته باشم !

سعی کن از چاله نیفتی تو چاه الان همه دوستای من واسه آزادی و نمی دونم تفریح شوهر کردن و خب اول خوبه بعد اختلافات فرهنگی اخلاقی شون شروع شد و الان نفر نفر به نوبت تو صف طلاق !

من خودم از طلاق متنفرم و سمت رابطه و ازدواج نرفتم

منم مثل خودتم خانواده بیشترین دلیل من برای مجردیه مثلا خواستگار میاد کلا بی‌خیال تشریف دارن خب من بی ...

چ بد ،چن سالته؟خودت جدی شو خاستگار میاد هی بگو بگو یا ب فامیلی دوستی یچزی بگو خاستگار اومده خونوادم پیگیر نیستن و...

سخت گیری نکنید هیچکس بی نقص نیست

شاید باورت نشه ولی هیچ کدومو بی دلیل رد نکردم،حتی بعد ی مدت گفتم وای خداروشکر ک نشد ،چون دیدم چ ادم بدی بودن و...

ناراحت نشی ها الان دیگه زمان ازدواج نیس تا الان باید بچه هم داشته باشی من دوست دارم زود ازدواج کنم و ...

ناراحت نشیاااا ولی سن شمااا سن ازدواج نیست...بجا بچه وشوهر باید بری کنکور بدی وایندت رو مشخص کنی..اتفاقا سن استارتر سن عالی برای ازدواج وبچه داریه...

تویه شهریاکشور پیشرفته 18ساله ها شوهر نمیکننن...

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم