2777
2789

بهتون احترام میذارن نمیذارن کارای سنگین بکنید که اذیت نشید و قدرتونو میدونن باهاتون مهربونن صداشونو بالا نمیبرن که ناراحت نشید دست بلند کردن پیشکش 

باهاتون موب حرف میزنن مسخره و توهین و اینا نمیکنن چون در شان شما نمیبینن و.... 

شماها چیکار میکنید؟ رمزی چیزی میزنید؟ یا ببخشید اونجاتون از طلا و الماسه؟ من واقعا حسود شدم جدیدا😞😞😞😞 خسته شدم از بی توجهی شوهرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 😁فقط اونجاشون طلاالماسه خوب اومدی

من به شوهرم یبارعصبیم کرد گفتم خواهرمادرت فلانشون طلاست حق همه چی دارنمن ندارم😒اخه بیشرف گفت اونا همه چی باید فراهم بشه فرق دارن باتو

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

به اونجاشون نیست شوهرشون با شخصیت و با اصالت و آدمه چه ربطی به اونجا طرف داره😐😐

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ب شانس و پیشانی سفید  

جدا از شوخی بنظرم ب اخلاق خودمون هم بستگی داره کافیه قلق همسرت دستت بیاد ولی گاهی هم غیرقابل کنترل میشن ولی امان از مردی ک جنبه نداره هر کاری ک انجام بدی بازم دوقورت و نیمش باقیه

رفتار و برخورد 

من خودم خیلی خوش اخلاق نیستم

ولی دیدم خانمای آروم و خوش اخلاق و خوش رو در رابطه خیلی موفق ترن

شخصا آنقدر سختی کشیدم الان که یه زندگی معمولی دارن هم همچنان وحشی و تلخم 

منم 😁فقط اونجاشون طلاالماسه خوب اومدیمن به شوهرم یبارعصبیم کرد گفتم خواهرمادرت فلانشون طلاست حق همه ...

باز من خداروشکر خواهرشوهر ندارم وگرنه الان اونم یه حکومتی بود براخودش 

شوهرت بیخود کرد این حرفشو از دماغش در نیاری بی عرضه ای

الان فک کنم باید بهم بربخوره🤣

نه ادم با اصالت و با شخصیت کنارم هست کسی که احترام زن رو نگه میداره و زن رو مقدس میدونه حالا چرا به اونجا ربطش میدی😒

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

شانس و انتخاب درستشون دلیلشه و اینکه بیشتر کسایی سوپرایز و گل و طلا میخره پولدارن تو اجاره خونه و خرج ماهانش نمونده  بعدم ملاکت اینستا اونارو باور کنن اونا رایگان براشون معرفی میاد یاخودشون سفارش میدن بعد میگن شوهرم سوپرایز کرد ☺☺

موهای فرفریت شده دلیل این زندگی....