2777
2789
عنوان

راهای درمان سادگی و کم عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش دوست عزیزم منم اینجوری فکر میکردم ولی تو دنیایی ک همه گرگن و یک میش یا بره نیس و کلی دندون تیز ...

سادگی و بی زبونی بدترین خصلته 

جاری های منم همه زرنگ فقط من اینجوریم

مامان من اینجوریه ، هیچ جوره از اول نتونسته برای دفاع از خودش زبون باز کنه 

ولی خب من بهش نرفتم و تو این مورد صد هیچ به عمه هام کشیدم🦦😁

در جستجویِ کور سویی از اُمید..

نارادت نشی خواهرم وقتیم چیزی نمیگیم و زبونم نداریم پخمه میگن وقتیم چیزی بگی میگن سلیطه و شارلاتان ه ...

دقیقا درکتون می کنم، خدایا به ما هم نظر کن تا بتونیم معنای زندگی رو بفهمیم

باید عقلشو ارتقا بدهاکثر زبون درازایی که دیدم از بی عقلی و شدت حماقتشون زبونشون دراز بود

چکار کنم عقلم ارتقا بدم؟

می خوام پشت حرف زدنم تعقل و تفکر باشه

قبل هرکار دقیقا به جوانبش فکر کنبا آدمهای ساده نگردبا آدمهای عاقل بگردو منظور عاقل،خرده شیشه دار و ا ...

ممنون عزیزم حتما این کارو می کنم

چجوری همه جوانب رو بسنجم؟

برا رفعش کاری کردی؟پسرت به خودت رفته؟

نه فقط شوهرم انقد رو اعصابم رفت که زبون باز کردم الان اعصاب ندارم

نه نمیزارم مثل خودم باشه کسی اذیتش می‌کنه میگم توام بزنش 

البته هنوز ۳سالش پر نشده 

اما نمیخوام مثل خودم حق خورده باشه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

منم این جور بودم دیدم همه بهم زور می‌کن الان رک شدم چیزی هم اذیتم کنه به با خنده و شوخی میگم الان خیلی راحت ترم دیگه ازم حساب می برن

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات براش بفرستید😔😔😔😔

مطالعه در زمینه های مختلف دیدن فیلم و تجربه زندگی دیگران در هم صحبتی کردن با دیگران و یا مشاوره گرفتن از روانشناس درمانگاهی که پول زیاد نخواهد میتواند کمک کننده باشد

مرد ، تبادل نظر  از شهرضایی اصفهان