2777
2789
عنوان

راهای درمان سادگی و کم عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دقیقا چه کارایی کردید؟

الان چون همه فکر میکنن رک حرف میزنم راحت جواب میدم نمیزارم بهم زور بگن البته خیلی گذشت به این نتیجه رسیدم بقیه فکر میکنن من شوخی میکنم اما ازم حساب می برند

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات براش بفرستید😔😔😔😔

البته ی سری چیزا ذاتی هم هست مثلا من خودم از بچگی خیلی خجالتی بودم نمیدونم از چی منشا می‌گرفت از اینکه مثلا بیشتر اوقات تو خونه بودم و بچه ایی دورم نبود یا واقعا این بودم یا بخاطر تربیت پدر مادر هرچی که بود ولی توی وجودم این نبود بعدها شکوفا شدم الان خیلی رکم خجالتی نیستم و اینا کتاب خوندن موثره بعدشم بقیه هم ی آدم مثل شمان حرف زدن ساده و اینکه چی بگی باید ارتباط زیاد داشته باشی دستت بیاذ فیلم ببینی هرچند اینا چیزی نیستن

چکار کنم عقلم ارتقا بدم؟می خوام پشت حرف زدنم تعقل و تفکر باشه

ببین خیلیا این مشکلو دارن انقد استرس نداشته باش 

ولی بخاطر بچه هاتم که شده بخودت کمک کن بهتر شی

مثلا قبل حرف زدن خوب فکر کن و دستپاچه نشو جلو آدما

همیشه اعتماد بنفس داشته باش حتی اگه وضع مالی یا تحصیلی و شغلی خوب نداری چون همه ادما اونی نیستن که ما فک میکنیم و نباید پیش خودمون بگیم این خیلی از من بهتره که استرس بگیریم

بیشترمعاشرت کن تو مناسبا برو و با ادما حرف بزن تو بیشتر سعی کن شنونده باشی اونیکه زیاد حرف بزنه تپق زیاد میزنه

خجالت نکش از آدما از محیط

شمرده شمرده حرف بزن و همیشه سعی کن آروم باشی هول نشو وقت هست

قبل اینکه حرف بزنی یه مکث کوتاه کن 

زبون درازی بده ولی دفاع عاقلانه و سنجیده خیلی عالیه

الان چون همه فکر میکنن رک حرف میزنم راحت جواب میدم نمیزارم بهم زور بگن البته خیلی گذشت به این نتیجه ...

من اعتماد به نفسم هم خیلی کمه 

اصلا نمی تونم درست حسابی حرفم بزنم

عزیزم شما باید کتاب بخونی وارد جامعه بشی اونوقت دستت میاد حداقل بخاطر بچه هات با ترسات روبه شو گناه ...

آره وقتی به بچه هام فکر می کنم احساس خفگی بهم دست میده 

ای خدا خودت کمکم کن 

اسی یچیزاییم ژنتیکیه یعنی شاید هیچوقت درست نشه ولی میتونی تا حد زیادی خودتو تغییر بدی 

مامان من پدرمو دراورده بابت همین رفتارش بعضی بچه ها بخودش کشیدن منم اونو دیدم و خودم بخودم کمک کردم و تا حدی موفق شدم . بازم خیلی چیزا دست ادم نیست بخاطر همون ژن ...ولی خب اینجور ادما دل مهربونی هم دارن که نقطه قوتشونه و خیلی خوبه، کمتر کسی قدرت مهربونی کردن داره بعضیا اصلا بلد نیستن

در مجموع واقعا پدر مادر و ژن تو خیلی چیزا دخیله خیلی مهمه ولی هیچ آدمی کامل نیست سختش نکن برا خودت  

البته ی سری چیزا ذاتی هم هست مثلا من خودم از بچگی خیلی خجالتی بودم نمیدونم از چی منشا می‌گرفت از این ...

حتما ارتباطاتم رو بیشتر می کنم

شما برای درمان خجالتی بودنت دقیقا چه کارایی کردی؟

ببین خیلیا این مشکلو دارن انقد استرس نداشته باش ولی بخاطر بچه هاتم که شده بخودت کمک کن بهتر شیمثلا ق ...

از لحاظ مالی خدا رو شکر بد نیستیم

تحصیل کرده هم هستم کارشناسی ارشد دارم

یه شغل آبرومندانه هم دارم

خانواده سرشناسی هم دارم، قیافم هم متوسط رو به بالا هست ولی دریغ از یه ذره اعتماد به نفس و عزت نفس 

خیلی خیلی خودکم بینم و موقعیت شناس نیستم

اسی یچیزاییم ژنتیکیه یعنی شاید هیچوقت درست نشه ولی میتونی تا حد زیادی خودتو تغییر بدی مامان من پدرمو ...

باورت نمیشه هیچ کدوم از اعضای خانواده من اینجور نیستن فقط من اینجورم، البته مامانم کمی سادست ولی خدا رو شکر بغیر از من هیچ کدوم از برادر خواهرام بهش نکشیدن

تو رو خدا بگو چجور به خودت کمک کردی؟

به خدا بیشتر وقتا به خودکشی فکر می کنم ولی به خاطر بچه هام منصرف میشم

من اعتماد به نفسم هم خیلی کمه اصلا نمی تونم درست حسابی حرفم بزنم

منم اعتماد به نفس ندارم اما نباید بذاری کسی بفهمه خودت باید به خودت اعتماد داشته باشی

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات براش بفرستید😔😔😔😔