2777
2789
عنوان

راهای درمان سادگی و کم عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 80 پست
چه جوری عزیزم؟راهشو بلد نیستم، به خدا فقط یه مرده متحرکم

نارادت نشی خواهرم وقتیم چیزی نمیگیم و زبونم نداریم پخمه میگن وقتیم چیزی بگی میگن سلیطه و شارلاتان  هعی منی ک میبینی از عالم و آدم خنجر ک چ عرض کنم قممممههه از سر تا پا از بغل و پشت و جلو خوردم اتفاقا الان دیگ دوره ساده و ساکت بودن نیس ولی میدونی من و تو قلبمون مهربونه ولی بقیه ن قصص القلبم هستن و دست خودمون نیس اینجوری پرورش پیدا کردیم کاری نیس ک یک ساعته یا یک شبه بتونیم عوض شیم باز از همه بدتر خجالتی بودنه مخصوصا من از جلو مرد یا پسری رد میشم  یا حتی همجنس خودمون دست خودم نیس سرمو ميندازم پایین و مث چلاقام میشم و چنان عرقی ازم میریزه  دور از جون خیلی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من در این حدم حالا فک کن شوهرتم با اونا باشه ن سمت تو و برای خودشیرینی با اونا همراه

خب عزیزم باید  شوهرت را سمت خودت بیاری  @MoshaverTM این کانال اینترنتی نوبت مشاوره میدن  تلفنی نیم ساعت مشاوره میده   کمک بگیرین ان شاالله مشکلتون حل میشه  با درایت خودت

...

خب عزیزم باید  شوهرت را سمت خودت بیاری  @MoshaverTM این کانال ایتا اینترنتی نوبت مشاوره میدن  تلفنی نیم ساعت مشاوره میده   کمک بگیرین ان شاالله مشکلتون حل میشه  با درایت خودت

...

کاش اب شیم پیر میشیم داغون میشیم

من علاوه بر سادگی خودم بچه هام رو که می بینم مثل خودمن نابود میشم، خیلی ساده ایم. همش خودمو سرزنش می کنم که ای کاش ازدواج نمی کردم.

قربون بزرگی خدا بشم هیچ کدوم از خواهر برادرام مثل من نیستن چرا من باید اینجوری باشم؟

منم همین مشکل رو دارم بدبختانه 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗