چه جوری عزیزم؟راهشو بلد نیستم، به خدا فقط یه مرده متحرکم
نارادت نشی خواهرم وقتیم چیزی نمیگیم و زبونم نداریم پخمه میگن وقتیم چیزی بگی میگن سلیطه و شارلاتان هعی منی ک میبینی از عالم و آدم خنجر ک چ عرض کنم قممممههه از سر تا پا از بغل و پشت و جلو خوردم اتفاقا الان دیگ دوره ساده و ساکت بودن نیس ولی میدونی من و تو قلبمون مهربونه ولی بقیه ن قصص القلبم هستن و دست خودمون نیس اینجوری پرورش پیدا کردیم کاری نیس ک یک ساعته یا یک شبه بتونیم عوض شیم باز از همه بدتر خجالتی بودنه مخصوصا من از جلو مرد یا پسری رد میشم یا حتی همجنس خودمون دست خودم نیس سرمو ميندازم پایین و مث چلاقام میشم و چنان عرقی ازم میریزه دور از جون خیلی بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره من در این حدم حالا فک کن شوهرتم با اونا باشه ن سمت تو و برای خودشیرینی با اونا همراه
خب عزیزم باید شوهرت را سمت خودت بیاری @MoshaverTM این کانال اینترنتی نوبت مشاوره میدن تلفنی نیم ساعت مشاوره میده کمک بگیرین ان شاالله مشکلتون حل میشه با درایت خودت
خب عزیزم باید شوهرت را سمت خودت بیاری @MoshaverTM این کانال ایتا اینترنتی نوبت مشاوره میدن تلفنی نیم ساعت مشاوره میده کمک بگیرین ان شاالله مشکلتون حل میشه با درایت خودت