2777
2789
عنوان

برگی از دفتر عشق ✍🏻

36 بازدید | 2 پست

بی مهایا دل به جادت سپردم بی آن که بدانم ته جاده ی تو به سیم خارداری

ختم خواهد شد که برای عبورش نیازمند این بود تو دست هایم را از آن طرف خارهای آهنین بگیری و برای ورود به آن سوی جاده بلندم کنی اما گوش هایت برای شنیدن فریادهای من سنگین شده بود و من نعره هایم را با نجوای کوچکی در آن سوی دریجه های قلبم تعویض کردم ، ناگریز برگشت، تسلیم خاک و بومت شدم و گذاشتم سیم های خاردار تمام تن و وجودم را مبدل به زخم هایی پر تکرار کنند ، و در خیالم تنها تو بودی که تیشه برای توشه و سرمایه وجودی ام فرو می بردی و من بدون ذره ای ادراک فهمیم جایی خاک شده ام که قلب تو در آنجا جا منجمد شده بود 

403/7/11

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

سایت همین الان باز شد یهو فرت برگی از دفتر عشق 🙄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

سایت همین الان باز شد یهو فرت برگی از دفتر عشق 🙄

توقع مادر شوهر و جاری داشتی نکنه 😂😐

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.