2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم

201 بازدید | 11 پست

چند ماهه همسرم فوت شدند دخترم ۱۳ ساله به شدت بی تابی می‌کنه افسردگی گرفته حتی جرات ندارم جلو روش گریه کنم مدام بهانه اقوام را میگیرد دوست داره مدام دورمون شلوغ باشه منم سرکار میرم شرایطش رو ندارم گاهی اوقات کم میارم اونم همش گریه می کنه با من بهش خوش نمی گذره. اقوام خودمم نزدیک نیستن غریب هستیم و تنها 

کلاس های مختلف تابستان خواستم ثبت نام کنم تنها نباشه قبول نکرد آدم مگه چند روز می‌تونه خونه مردم بره موندم به خدا کم اوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقور سخته ماهم فامیلمون تازه فوت کرده هم زنش هم بچش تنها نمیتونن بمونن گریه میکنن کلا باید دور ادم داغدیده شلوغ باشه حق داده بچه

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
چقدر از فوت همسرتون میگذره? با روانشناس صحبت کردبد?اگر شرایط اجازه میده دو سه ماهی مرخصی بگیرید تا ...

پنج ماهه الان اصلا شرایط مرخصی ندارم تو فکر بودم مشاوره ببرم خدا کنه برای کسی همچین شرایط پیش نیاید واقعا سخته 

پنج ماهه الان اصلا شرایط مرخصی ندارم تو فکر بودم مشاوره ببرم خدا کنه برای کسی همچین شرایط پیش نیاید ...

حتما مشاوره ببر 

تو سن حساسیه دخترتون 

تایمی ک‌سرکار نیستید فقط با بچه بگذرونید سرش شلوغ باشه وقت فکر و‌خیال نداره میدونم برای خودتون هم سخته ولی خوب چاره ای نیست 

خیلی هم به درس و ایناش گیر ندید