2777
2789

دوستای عزیزم قبلا هم گفتم اینجا ب دعای نی نی سایتیا خیلی ایمان دارم ممنون میشم اول ازهمه دعا کنین دختر نازم سالم بیاد بغلم دوم اینکه بابت سیسمونی راهنماییم کنین ممنون میشم

من چون کسی رو ندارم صفرتاصد خودم خریدم دیروز وامم اماده شد اینارو خریدم حالا اگه کم و کسری هست خوشحال میشم بگید تکمیل کنم

کالسکه تک.سه چرخه تا ۲سالگی.تشک بازی.چادربازی.پستونک.شیشه شیر.پدسینه.شیر دوش .سرویس کامل شوینده.پودروکرم بچه.ست بیمارستانی/۲دست کامل صفر۲دست کامل ۱دودست کامل ۲لباس.شورت عینکی.سرویس وان حمام.تاب.قنداق سویسی.فلاسک.دماسنج.دودست لباس و پاپوش و گل سر پرسنسسی مجلسی برای اتلیه.مینی واش.مسواک.سرویس ناخن گیر.دندان گیر.جغجعه.لیوان ابخوری.زیراندازتعویض.چوب لباسی.خشک کن.شانه و برس.سرویس کامل حوله تن پوش.تشک و بالشت و انواع پتو وسرویس کامل روتختی.کمد تک باویترین.استخرتوپ.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ماشاالله همه چی عالی، بعدا چیزی لازم بود بازم میگیری

ان شاالله بسلامت نی نی رو بغل کنی

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
ماشاالله همه چی عالی، بعدا چیزی لازم بود بازم میگیریان شاالله بسلامت نی نی رو بغل کنی

ممنون گلم همه چی اندازس؟؟؟چیزی کم نداره؟

راستی لباس ازهرکدوم دو دست گرفتم ک مبادا کوچیک و بزرگ بشه نتونه بپوشه خوبه؟؟؟حالا بعد زایمان بازم میخرم بخاطر وزن و قدش میگم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من بهت نصحیت .ففط وسایل نوزادی رو بخر بقیه چیزها رو با گذشت زمان و فصل و علاقه کودکت بخر

الان اینا خوبه دیگه چیزی نخرم؟

ان شاءالله که سلامت بدنیا بیاد.

دختر منم اسفند بدنیا میاد

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

ان شاءالله که سلامت بدنیا بیاد.دختر منم اسفند بدنیا میاد

فداتشم عزیزمی انشائ الله همچنین برای شما برامن دی میاد

فک کنم پیش بند نداشتی که اونم بنظرم توی لباسهای صفر هست

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

فک کنم پیش بند نداشتی که اونم بنظرم توی لباسهای صفر هست

اره توی همشون بودهر دست ک برمیداشتم ی کلاه و پیش بند روشون بود گوشوارشم خریدم

ممنون گلم همه چی اندازس؟؟؟چیزی کم نداره؟راستی لباس ازهرکدوم دو دست گرفتم ک مبادا کوچیک و بزرگ بشه نت ...

آره عزیزم من نصف اینارم نگرفتم هنوز، مطمئن باش زیادم هست 

بعدا اگه متوجه شدی چیزی لازمه میگیری نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ببخشید فضولی نشه چقدر برات تموم شد این همه وسایلی ک خریدی؟

خواهش میکنم گلم این چ حرفیه من چون از سوله و مستقیم از تولیدی خریدم کلا شد ۳۰تومن جنساشونم خیلی خوب بود بخواین ادرس میدم اگر اطراف تهران هستین

آره عزیزم من نصف اینارم نگرفتم هنوز، مطمئن باش زیادم هست بعدا اگه متوجه شدی چیزی لازمه میگیری نگران ...

انشائ الله میخری اما ی تجربه ی خوب اگر میتونی پول درشت بزار جیبت برو یکجا از ی تولیدی کامل بخر خیییییلی ارزون میفته برامن همه ی اینا شایدم چندتاش یادم رفته بنویسم کلا شد ۳۰تومن در ارض ۲ساعت همه رو از ی تولیدی انتخاب کردم فاکتور کرد همونجا طرف خودش اسنپ وانت گرفت اومدیم خونه خیلی راحت

من دیروز وامم اماده شد خیالم راحت شد.

انشائ الله میخری اما ی تجربه ی خوب اگر میتونی پول درشت بزار جیبت برو یکجا از ی تولیدی کامل بخر خیییی ...

مبارکتون باشه گل، آره چیزی لازمم بشه کم کم میگیرم . من کلا دوست ندارم زیاد شلوغ کاری بشه برای همین بتدریج و هروقت لازم شد میگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم گلم این چ حرفیه من چون از سوله و مستقیم از تولیدی خریدم کلا شد ۳۰تومن جنساشونم خیلی خوب ...

نه عزیزم ممنون من دوتا بچه دارم سیسمونی هامو خریدم کلا برام سوال شد

منم ۳۰ تومن داشتم ولی اینای شما رو نخریدم

لباس تخت کمد و شیشه و اسباب بازی و وسایل حموم و این چیزا رو خریدم

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️