2777
2789
عنوان

دوستای گلم راهنمایی میخوام واسه خرید سیسمونی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 50 پست
مبارکتون باشه گل، آره چیزی لازمم بشه کم کم میگیرم . من کلا دوست ندارم زیاد شلوغ کاری بشه برای همین ب ...

عزیزمی همچنین گلم

من چون کسی رو ندارم باهاش برم خرید ترسیدم ماه های بعدی سنگین بشم نتونم جمع جور کنم براهمین الان ۲۶هفته هستم همه رو تموم کردم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نه عزیزم ممنون من دوتا بچه دارم سیسمونی هامو خریدم کلا برام سوال شدمنم ۳۰ تومن داشتم ولی اینای شما ر ...

خداحفظشون کنه.مبارکتون باشه  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمی همچنین گلممن چون کسی رو ندارم باهاش برم خرید ترسیدم ماه های بعدی سنگین بشم نتونم جمع جور کنم ...

به شادی استفاده کنید 💞 بعدا اگه نتونستی از پیجای معتبر اینترنتی خرید کن عزیزم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
به شادی استفاده کنید 💞 بعدا اگه نتونستی از پیجای معتبر اینترنتی خرید کن عزیزم

ممنون گلم.حتما.

سلام عزیزم خوبی؟

تو ی تاپیک گفتین ک شما مشکلتو برا باروری اسپرم همسرتون بوده

میشه بگین تعداد و تحرکش اینا چند بود ک بار اول ای وی اف جواب گرفتین؟

فقط ای وی اف معمولی کردین؟ یا میکرو و عملم داشت همسرتون؟

سلام عزیزم خوبی؟تو ی تاپیک گفتین ک شما مشکلتو برا باروری اسپرم همسرتون بودهمیشه بگین تعداد و تحرکش ا ...

سلام گلم ممنون.دکترب ماگفته بود کلا همسرم ده درصد فعاله.البته من قبلا دوبار طبیعی باردارشده بودم اما نمیموندن.

زاستش من تحرک اسپرم همسرم خ کمه .احتمالا بریم ای وی افخ میترسم اینم ج نده😮‍💨

نگران هییییییچی نباش فقط و فقط توکلت بخدا باشه و استرس نداشته باش استرس قاتل بارداری حتی اگه مشولیم نباشه همین استرس نمیزاره بارداری صورت بگیره دکترم ب من میگفت خونسردباش انگارداری میری فروشگاه خریدکنی.

سلام عزیزم مبارک باشه سیسمونی گل دخترتبیزحمت آدرس محل خریدمیشه بگید؟

سلام گلم ممنون بله حتما

سلام عزیزم مبارک باشه سیسمونی گل دخترتبیزحمت آدرس محل خریدمیشه بگید؟

اینم شمارش اگه ی موقع نتونستین ادرس رو دقیق پیداکنین زنگ بزنین

09352476695

قبلش براش امپول و دارو هم داد؟دکترتون همون دکتر کاشانی تو بیمارستان آرش بود درسته؟

اره قبلش قرص وامپول شربت ب شوهرم داد

ب خودمم امپول اچ سی جی و سینال آف و ایناداد.

اره عزیزم دکتر اشرف معینی و لادن کاشانی و خانوم حسینی گروهی کارمیکنن اما روز انتقال کاشانی برام انتقال داد اینقدرررررر مهربون و خوش برخورده ک نگو ارامش داشتم