2777
2789
عنوان

دوستای گلم راهنمایی میخوام واسه خرید سیسمونی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 50 پست
جنسشون خوبه ؟از کجا خریدی عزیزم

اره خوبه بزنین اینترنت سیسمونی مارال هم شماره میاره هم ادرس دقیق

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کریر و ساک نوزادی و بعدا سرویس بشقاب و کاسه کریر خیلی لازم میشه مثلا پارک میری یا خانه کسی بچه رو تو ...

یه اسباب بازی هم هست بالای تخت آویزون میشه می چرخه موزیکال هست اسمش یادم رفت اون خیلی به درد من خورد بچه رو میذاری تو تخت روشنش می کنی بچه نگاهش می کنه خوابش میبره

کریر و ساک نوزادی و بعدا سرویس بشقاب و کاسه کریر خیلی لازم میشه مثلا پارک میری یا خانه کسی بچه رو تو ...

بجز کریر همه چی داره ممنون ازراهنماییت گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یه اسباب بازی هم هست بالای تخت آویزون میشه می چرخه موزیکال هست اسمش یادم رفت اون خیلی به درد من خورد ...

بچم تخت نداره پس اویز موزیکالم نداره 

عوضش تشک بازی خریدم براش ک شبیه همینه بالاسرش اویز موزیک و عروسک داره

بچم تخت نداره پس اویز موزیکالم نداره عوضش تشک بازی خریدم براش ک شبیه همینه بالاسرش اویز موزیک و عروس ...

یه گهواره هایی هستن برقی ان تکون می خورن اون خیلی به درد من خورد چون وقتایی که خسته بودم بچه رو میذاشتم توش خودش تکون می خورد و آهنگ میزد بچه خوابش میبرد  تا یه سال و نیم هم کاربرد داره