2777
2789
عنوان

دوستای گلم راهنمایی میخوام واسه خرید سیسمونی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 50 پست
بعد همین ک رفتین فرستادنت تو سیکلش .یا باز دارو اینا میدن ک طبیعی پیش برین؟

من چون دو بار طبیعی باردارشده بودم سقط مکرر داشتم رفتم خودم گفتم گفتم نمیخوام طبیعی برم جلو خسته شدم مستقیم میرم ای وی اف گفت برو

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول تا اخرش چقدر طول کشید؟

۱۲تیر۱۴۰۲شروع کردم ۱اردیبهشت ۱۴۰۳بارداربودم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یا خداا .چرا اینهمه طول کشید ؟

البته پروسه ی درماه سه چهارماهس اما من تقریبا ۵ماه عقب انداختم بخاطر ی موضوعی.

البته پروسه ی درماه سه چهارماهس اما من تقریبا ۵ماه عقب انداختم بخاطر ی موضوعی.

اها اا.مرسی ک جواب دادی فداتشم ❤️

.تروخدا دعا کن برام

حالا قراره این هفته بریم ارولوژ امپول و اینا بده بهش بلکه تحرکش یکم بهتر شه اگرنه ک ای وی اف و شرو میکنیم

اها اا.مرسی ک جواب دادی فداتشم ❤️.تروخدا دعا کن برامحالا قراره این هفته بریم ارولوژ امپول و اینا بده ...

عزیزمی

انشائ الله توکلتون بخدا باشه هر چ زودتر دامنتون سبز بشه بچهای سالم صالح پرروزی نصیبتون بشه

فداتشم عزیزمی انشائ الله همچنین برای شما برامن دی میاد

من متولد ۱ دی ماه هستم

ایشالا نی نی تون عروسی شو ببینی

گلم میشه لحظه زایمان دعا کنی من وعشقک‌ازدواج کنیم ؟

اسم منو عشقم ماریا و‌امیرعلی هست 

دستت درد نکنه 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

من متولد ۱ دی ماه هستمایشالا نی نی تون عروسی شو ببینیگلم میشه لحظه زایمان دعا کنی من وعشقک‌ازدواج کن ...

ممنون عزیزم انشائ الله عشقتون پایدار باشه.

عزیزم ماشالله لیستت کامله انشالله زایمان راحتی داشته باشی و کوچولوتو به سلامت بغل بگیریدندان گیر و ع ...

ممنون گلم همچنین 

چرا خریدم نوشتم لیوان ابخوری و دندانگیر

ممنون گلم همه چی اندازس؟؟؟چیزی کم نداره؟راستی لباس ازهرکدوم دو دست گرفتم ک مبادا کوچیک و بزرگ بشه نت ...

سلام عزیز دلم تاپیکت اتفاقی دیدم.... مبارک نی نی نازمون یاشه به سلامت بغلش بگیری.. دوستم یه خواهشی دارم میشه الان بارداری واسه منم دعا کنی باردار شم من خیلی ساله منتظر دومی هستم یه دختر دارم که آرزوشه خواهر بشه خیلی تنهاس و غصه میخوره هر روز تو راه مدرسع ازم میپرسع پس تو کی با نی نی میای دنبالم... میشه دعام کنی فکر کن خواهر بزرگتم اسمم سمانه شاید خدا از دل و زبونت دعا در حقم بشنوه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام عزیز دلم تاپیکت اتفاقی دیدم.... مبارک نی نی نازمون یاشه به سلامت بغلش بگیری.. دوستم یه خواهشی د ...

ای جااااانم عزیزدلمی چرا ک ن خدارو قسم میدم ب همین وقت اذان قسمش میدم ب عزت و بزرگی خودش هررررر چ زودتر دوباره دامنتون سبز بشه بچهای سالم و صالح و پرروزی نصیبتون بشه انشائ الله توکلتون بخداباشه.

ممنون گلم.

ای جااااانم عزیزدلمی چرا ک ن خدارو قسم میدم ب همین وقت اذان قسمش میدم ب عزت و بزرگی خودش هررررر چ زو ...

الهی آمین انشالله..🤲🙏 خدا از دل و زبونت بشنوه دوست خوش قلبم... ♥

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن