2777
2789

برو بهتره اون چیزیو خودت میفهمی بعد دوماه سر کلاس تو یه هفته متوجه میشی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت بخون

میتونی فیلم آموزشی هم ببینی یه وقتایی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

سوالی درمو رد زیست داری بگو جواب میدم وی76درصد زیست زدم و کلاس نرفتم،🤫😅

راهنمایی کن لطفااااا 

باید درسنامم بخونم؟ 

روزی چندتا تست بزنم برای شروع🤧

راهنمایی کن لطفااااا باید درسنامم بخونم؟ روزی چندتا تست بزنم برای شروع🤧

این تعداد تست کاملا بستگی به روزت داره دانم که من هیچی هم تست نزدم چون مطالعه بوده کل روز

درسنامه نه لازم نیست من خودم اگر یه درس رو می‌فهمیدم مستقیم از متن کتاب وارد تست میشدم اگر نمی‌فهمیدم میرفتم سراغ فیلم الا (چون رایگان بود)بعد کتاب و بعد تست

و اینکه آنقدر روی تعداد تست ها فکر نکن توی اینستا همه میگن روزی هزار تا تست میزدم در حالی که من خیلی زده باشم ۳۰۰تا توی یه روز بوده (دستم کند بود اما توی کنکور نسبت به بقیه که می‌شناختیم بهتر عمل کردم)مقایسه کردن با بقیه خیلی ضربه میزنه

لطفا لایک نکنید  
این تعداد تست کاملا بستگی به روزت داره دانم که من هیچی هم تست نزدم چون مطالعه بوده کل روزدرسنامه نه ...

الا موقاریو نگاه میکردی؟ 

پس کیفیت تست مهمه نه تعداد؟ 

زمانم نمیگرفتی درست؟ 

خیلی میترسم دعا کن🥲💞♥️