2777
2789

ده ساله ازدواج کردیم 

از شب عروسی گریمو‌ در اورده

اوایل به خاطر کم سن و سال بودن خیلی چیزا به چشمم نمیومد و تحملمم بیشتر بود اما الان دیگه صبرم سر اومده

رفته رفته اخلاقاش بدتر شدن

خیلی برای این زندگی تلاش کردم اما به شدت مامانی و لجبازه اصلا نمیشه دو کلمه باهاش حرف زد بلاخره زندگی مشترکه زن و شوهر باید بتونن باهم صحبت کنن اگر نقدی دارن نسبت به همدیگه راجع بهش باهم گفت و‌گو کنن اما تو‌زندگی ما این مسئله امکان پذیر نیست

مثلا اگر از نظر من یه رفتارش یا اخلاقش خوب نیست ابدا نباید حرفشو بزنم چون به صورت رگباری بدترین چیزا رو برمیگردونه به خودم.زندگی براش میدون جنگه منم زنش نیستم انکار رقیبشم هفته پیش با نهایت ملایمت خواستم راجع به موضوعی باهاش حرف بزنم انقدررررر داد زد و توهین کرد شب تا صبح گریه کردم انگار نه انگار من زنشم انگار داره با لات سر خیابون حرف میزنه

خونه براش جایی که بیاد نهار شامشو بخوره  حمام کنه گاهی رابطه بر قرار کنه همین!نه عشقی هست نه صحبتی نه تفریحی هییییییچی!!!!زندگیش خااصه میشه در کار و خواب و‌مادرش

پنهان کار و دروغ گوئه(مثالش تو تاپیک قبلم هست) غلدره

خسته شدم ازش خیییییلی خسته شدم فعلا به خاطر بچم موندم‌ اما دیگه از چشمم افتاده

نمیدونم باید چیکار کنم کار درست چیه؟

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمین خریده بود گفت برای تو خریدم خوشحال شدم گفتم بلاخره یجا خوبیشو نشونم داد

اما برام شرط گذاشت مهرتو ببخش من زمینو بزنم به نامت

گفتم نه گفت اگر اینکارو نکنی مهرتو نبخشی همه چی رو میزنم ب اسم بچه و بقیه 

با زور منو برد محضر خونه بیشتر مهریه رو بخشیدم تا زمینو زد به اسمم

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤
دوسش داری؟

الان دیگه نه

منم تمام اینارو تجربه کردم شاید بدترش رو نفوذ مادر و البته خواهرانش رو زندگیم باعث شده احساس کنم برام غریبه هست 

ولی چه میشه کرد زندگی همینه طلاق بگیریم بچه هامون نابود میشن من دیگه مدتی اهمیت ندادم بهش گفتم ول کن بزار خودم خوش باشم ولش کردم بهتر شد ولی زندگی اونی نیس که بخام اما سعی کردم کنار بیام و خوبی هاش با این که کمتر رو بزرگنمایی کنم برای خودم و بگذرونم ...دقیقا ۱۰ سال من ازدواج کردم سرم با بچه هام گرم عزیزم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

ببین مردا اهل گفتگو و حل کردن مشکل نیستن 

این روان شناساهم میگن مشکلات با گفتگو حل کنن زر زیاد میزنن 

مشکل شما انچنانی نیست و فقط بخاطر نااگاهی خودت هست تو تغییر کنی اونم تغییر میکنه 

اطلاعاتت توی رابطه بالا ببر 

این کتابا مفیده 

رازهایی درباره مردان 

مردان مریخی و زنان ونوسی 

تئوری انتخاب 

عشق هرگز کافی نیست 

ازدواج بدون شکست 

۵ زبان عشق 

مثل مرد فکر کن مثل زن رفتار کن 

وو...

منم تمام اینارو تجربه کردم شاید بدترش رو نفوذ مادر و البته خواهرانش رو زندگیم باعث شده احساس کنم برا ...

خیلی سختمه

رفته رفته داره طاقتم کمتر میشه

هیچ حرف مشترکی ندارم باهاش 🥲

کار درست جدا شدنه . که ظاهرا جراتش رو من و تو نداریم

من تازه به این نتیجه رسیدم جدا شدن بهتره

زمان لازم دارم تا عملیش کنم

ببین مردا اهل گفتگو و حل کردن مشکل نیستن این روان شناساهم میگن مشکلات با گفتگو حل کنن زر زیاد میزنن ...

پس حرف نزنیم چیکار کنیم؟؟؟

خیلی سختمهرفته رفته داره طاقتم کمتر میشههیچ حرف مشترکی ندارم باهاش 🥲

حرص نخور ولش کن وقتی میبینه حرص میخوری بدتر بزار بی اهمیتی رو ببینه شاید بهتر شد 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

حرص نخور ولش کن وقتی میبینه حرص میخوری بدتر بزار بی اهمیتی رو ببینه شاید بهتر شد

ببین واسه خودش صبح میره بیرون خیلی وقتا هم‌پیش مادرش شب میاد

اصلا نمیگه من یه زنی دارم

خیلی ناراحت میشم من

شما باشی بی تفاوت میشی؟

ببین واسه خودش صبح میره بیرون خیلی وقتا هم‌پیش مادرش شب میاداصلا نمیگه من یه زنی دارمخیلی ناراحت میش ...

برای همین گفتم شرایط من همینه با این تفاوت که خانواده من شهر دیگه و من غریبم ولی اون خانوادش دو کوچه بلاتر ۲۴ ساعت اونجاست و من رو نمیدم وگرنه اونا اینجانب همیشه تنهام اکثرا 

برای همین گفتم شرایط من همینه با این تفاوت که خانواده من شهر دیگه و من غریبم ولی اون خانوادش دو کوچه ...

🫂😔