2777
2789
تقریبا منم همین مدلی شد برام

رسیدی به عشقت اخرش؟!😍

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن هیچوقت پای این چیزا رو تو زندگیت وسط نکش که موکل دارن و کلی سنگینی فقط اوایل اثر میزاره ب ...

باور کن میفهمم چی میگی اما اگه واقعا بد باشه بزار تجربش کنم حداقال حسرتش نمونه.

نمیدونم نمیدونم 

باور کن میفهمم چی میگی اما اگه واقعا بد باشه بزار تجربش کنم حداقال حسرتش نمونه.نمیدونم نمیدونم

نه خواهر قشنگم اشتباه نکن 

اثرات منفیش تو زندگیت خیلی زیاد میشه 

بعدم تو با اینکارت داری بزور اون رو مال خودت میکنی و اختیار اون طرف رو ازش میگیری

من بهترین دعا نویس سراغ دارم که دعاش ردخور نداره ولی دیدم خیلیارو که بعد یه مدت چیا به سرشون اومده 

پسر عموم رو جن ها ولش نمیکنن !!! مدام درحال ازار و اذیتشن خواب آروم شده ارزو براش هرجا میره دنبالش میان 

۳۶ سالشه ولی انگار بچه ها شده از شدت ترس و....

من خودم عاشق یکیم طرف روحشم خبر نداره همش با نذر و نیاز و دعا کردن خداروشکر دارم به طرف نزدیک میشم 

ببین فقط با دعا کردنام و از خدا خواستنام تونستم کاری کنم به چشم مامانش و خاله هاش بیام و اونا منو پیشنهاد بدن بهش !

خودشم داره یه حسایی بهم پیدا میکنه و فعلا بخاطر شرایط مالی نمیتونه جلو بیاد 

ولی من مطمئنم اوضاع مالیش اوکی بشه میاد😍🥲🤍

از خدا که بزرگتر و قوی تر نیست تو مبخوای بری پیش بنده خدا؟؟؟

از خدا بخواه باور کن از خودش بهتر هیچ جا نیست :)

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
عشق ب جنس مخالف عشق نیست ترشح هورموناته حالا میخاد تعدادعاشقای واقعی کم باشه یا زیاد

خب ترشح هورمون باشه.. به هر حال این عشق باعث ایجاد یه سری فعل و انفعالات تو بدن میشه دیگه..عشق نباشه که نمیشه آخه

نشون شدیم😍😍

به به چقدر عالی عزیزم🥺😍🫂🤍

خوشبخت بشید و عشقتون پایدار 

برای منم دعا کن به عشقم برسم و هرچه زودتر بهم پیشنهاد ازدواج بده و بیاد خواستگاری و بهم برسیم💜💜

خب ترشح هورمون باشه.. به هر حال این عشق باعث ایجاد یه سری فعل و انفعالات تو بدن میشه دیگه..عشق نباشه ...

خب میگم واقعی نیست،نتیجه ترشح هورموناته

عشق واقعی رو مثال زدم بالاتر

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ