2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم من اولین‌بار ۱۶ بودم‌فکر کردم حس بچگیه ۱۵ سال گذشته و من عاشقشم هنوز 😐😂 دومی دو سال پیش ...

عشق در یه نگاه کلا اینجوری یه بیشتر به زیبایی طرف مربوط میشه

چرا عزیزم نمیشه که کلا از بیخ و بن نباشه ..هست شاید ولی کم

عشق ب جنس مخالف عشق نیست ترشح هورموناته حالا میخاد تعدادعاشقای واقعی کم باشه یا زیاد

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

نههههه ذیگه

کاملا همینه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

کجا دعا گرفتی سر جدت کمکمون کن

اشتباه نکن هیچوقت پای این چیزا رو تو زندگیت وسط نکش که موکل دارن و کلی سنگینی فقط اوایل اثر میزاره بعد به مدتی اوصاع از قبل بدتر میشه 

با توجه به تجربه ام و چیزایی که دیدم دارم میگم مطمئن باش خیر نمی‌بینی 

پسر عموم عاشق دختر خالش بود با دعا عاشق خودش کرد و ازدواج کردن و عروسی کردن 

۹ ماه بعد عروسی خود به خود دختره از پسرعموم متنفر شد و گفت نمیخوامت از قیافت خوشم نمیاد خیانت کرد بهش طلاق گرفتن دختره همه مهذیه اش ام تمام کمال گرفت الان مالزی زندگی میکنه با بهترین امکانات 

پسر عمومم روز به روز بدبختر 

میگن تو هرکار خدا حکمتی وجود داره راسته:)

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...