2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم من اولین‌بار ۱۶ بودم‌فکر کردم حس بچگیه  ۱۵ سال گذشته  و من عاشقشم هنوز 😐😂 دومی دو سال پیش بود اونم یه لحظه  نگاش کردم فهمیدم‌دل و باختم

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

من که فکر نمیکنم عشق چرت باشه عشق اگه واقعی باشه به نظرم خیلی باید قشنگ باشه

خب مشکل همینه،عشق واقعی وجود نداره،عشق تنها واسه دوچیز واقعیه

عشق خدا به بنده عشق مادر ب فرزند،،بقیش مربوط ب ترشح هورمونه!/:

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

[QUOTE=355380075]من که فکر نمیکنم عشق چرت باشه عشق اگه واقعی باشه به نظرم خیلی باید قشنگ باشه[/QUOTاگه دوطرفه باشه وصال باشه آره.

به نظرم عشق اونیکه حالتو خوب کنه چیزکه به جنون میکشونه نباید اسمش عشق گذاشته بشه

چرا؟

نمیشه✓

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

امضاممممم 🥲

میگن این عشق در نگاه اول فقط برای آقایون هست 

خانوم ها با یک نگاه عاشق نمیشن به مرور تک تک جذابیت ها ی طرف رو هی میبینن و کم کم عاشقش میشن 

من بشخصه بار اولی که عشقم رو دیدم اصلا جذبش نشدم حای از قیافش اصلا خوشم نیومد و با خودم گفتم من واین؟؟؟نههه حیف من نیس 

رفته رفته جذب شخصیتش و کاراش و حرفاش شدم الان انقدر قیافش برام جذابیت داره که خوشگلترین و خوشتیپ ترین پسر هم به چشمم نمیاد جز خودش !!!

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

طریقه اشنایی منو همسرم

اول تو ی نگاه خوشم اومد و دلم غش رفت ولی لحظه ای بود ته دلم خالی شد بعدش کلا یادم رفتش 

بعدش به خاطر خرید مجبور بودم از دم محل کارش رد بشم 

چند بار هی دیدمش دیگه کم کم عاشق شدم اونم همون اول دلش واسم رفت نگو چند وقته ادم میزاره و تعقیبم میکنه و زیروبم زندگیمو کشیده بیرون ولی من بیخبرم...

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤