2777
2789
عنوان

پسره منظوردار گفت یعنی به نظرتون

157 بازدید | 9 پست

بچه ها من و این پسره همکاریم و یک مدت اشنایی داشتیم برا ازدواج که خیلی بد تمومش کردیم،حالا اون ازدواج کرده یک ساله

دیروز یک جایی با همکارا جمع بودیم که یکیشون بین حرفایی که پیش اومد گفت اگه خانم فلانی یعنی من بگن انجام یده انجام میدم چشم واینو هی گفت و ....که یهو این پسره برگشت گفت مبارکه اقای فلانی عروسی دعوتمون کن و...من حس کردم تیکه به من بود پاشدم رفتم از اونجا و از دیروز خیلی بیشتر چندشم میشه ازش 

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

یه جای مبارکش سوخته مسلما اصلا اهمیت نده بهش و وقتی دیدیش انگار دیوار جلوته اهمیت نده

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جای مبارکش سوخته مسلما اصلا اهمیت نده بهش و وقتی دیدیش انگار دیوار جلوته اهمیت نده

اره همیشه همینم حتی به زورم سلامش میدم،از این حالم بده که جلو همکارام چرا اینو گفت احمق

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

اره همیشه همینم حتی به زورم سلامش میدم،از این حالم بده که جلو همکارام چرا اینو گفت احمق

بیخیال تو جایی راجبش حرف نزن اگر هم کسی چیزی ازت پرسید بگو آقای فلانی توهم زدن بقیه رو هم به اشتباه میندازن 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍