2777
2789
عنوان

اعتیاد و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 51 پست

نه فقط حرفشو میزنه که من به خاطره تو هرکاری میکنم.فیلم عروسیو میذاره خودش گریه میکنه.میگ زهرا خودم نخواستم بیچارم کردن .میتونم 

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر پسر خوب و چشم پاکیه.از هر لحاظ بگی عالی.تا حالا حتی دستشم بهم نخورده.همه میگن خوش به حالت .اهل رفیق یازی نیست.با یکی خیلی صمیمی بود همون این بلارو سرمون اورد.نمیدونم میترسم جدا شم و دلم همیشه بمونه پیشش 

عزیزم واقعا متاسفم درکت میکنم خیلی سخته اما نمیدونم چیبگم،اعتیاد ی بیماریه ک بدتر از سرطانه فقط باید ی معجزه رخ بده تا طرف ترک کنه،من برادرم دوازده ساله اعتیاد داره تا حالا صدهزار بار ترک کرده و باز برگشته زنش و زندگیش و از دست داد اما بازم نتونست،منم بعد نامزدیم شوهرم دچار این بیماری شد خیلی عذاب کشیدم همش کارم گریه بود چون فکر میکردم اینم مثل داداشمه و نمیذاره کنار،رابطمون کامل قطع شد هشت ماه از هم بیخبر بودیم تااینکه فهمیدم خونوادش بردنش واسه ترک ،خداروشکر همون یبار ک رفت گذاشت کنار الان هشت ساله پاکه،نمیشه بهت گفت برو یا بمون،فقط ببین طرفت میتونه بذاره کنار یا نه،اگه نتونست بنظر من بری بهتره وگرنه عمرت به فنا میره

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

وای عزیزم چقور خوشحال شدم برای همسرت انشالله که خوشبخت باشی.و برای برادرت ناراحت امیدوارم بتونن ترک کنن.

نمیدونم واقعا بتونه یا نه سنی هم که نداره دلم میخواد بهش کمک کنم ولی میترسم بعد خودم روزای خوبمو از دست بدم.خانوادم که بفهمن یک لحظم نمیذارن بمونم

مریم جان کل فامیلشون رو سرش قسم میخورن خودشون دختراشونو بهش پیشنهاد میدادن همه به من میگفتن خوش به حالت افتادی تو عسل.باورتون میشه گوشیش هنوز سادس اهل هیچ برنامه ای نیس.خیلیم خوبه و با شخصیته.ولی گرفتار بد چیزی شده و منو عصبی کرده دوبارم که ترکش بی فایده بوده.از طلاق نمیترسم میدونم خانوادم پشتمن فقط میترسم پشیمون شم.راه ترک نمیدونم چیه واقعا

ببين عزيزم تو اگه جدا شي حسرتش تا هميشه به دلت ميمونه 

من نميدونم چه صيفه ايه كه هيچكس حاضر نيست براي زندگيش بجنگه ؟ نميگم اسونه خيلييي سخته 

عموي خودم معتاد بود اونم شيشه اما بخاطر زن و بچش ترك كرد 

ترك مواد مخدر خيلييي سخته ، تو نبايد انتظار داشته باشي يهو بگه چشم و ترك كنه ...

بمون و تلاشتو تا اونجا كه ميتوني بكن ، اگه الان بري پشيمون ميشي اما اگه بعد تلاشت بري ميگي هركاري كه تونستم كردم نشد ! 

ندار از هروئين به شيشه بكشه كمكش كن اما اصولي 

ببر پيش دكتر ، نه كمپ اجباري اونجا خودش منبعِ موادِ . ببر ازين كلاسايي كه باهاشون خرف ميزنن توام كنارش باش از خدا بخواه بهش توان بده بخدا ميشه كه خوب شه 

حرفات درسته مریم جان.من همه سعیمو میکنم.ولی اون لحظه ای که دوباره اینکارو میکنه قیافشو میبینم عصبی میشم کلی گریه میکنم که این همون ادمیه ک من عاشقشم.خودش بعد که خوب میشه میگه کمکم کن من میتونم و میخوام ولی اراده کافی و نداره من تا حالا حتی واسه قهرم ترکش نکردم چون گفتم نمیخوام حرفم بیافته تو دهنا ولی اگ یه روز برم دیگه هیچوقت برنمیگردم.خانوادشم مثلا باباش ولش کرده که درست شه نمیدونه به حمایت نیاز داره

یکی از اقوام ما یه مدت طولانی اعتیاد داشت.اولش تریاک بعد شد هروئین.وصعش خیلی بد بود.اه نداشت با ناله سودا کنه ولی ترک کرد تو این کمپ ها هستن جلسه اینا میذارن اسمشو نمیدونم.الان فکنم 10 ساله پاکه و خونه و ماشین خریده  ازدواج کرده...البته دودان اعتیادشم متاهل بود که از زنش جدا شده بود بعد ترک دوباره ازد کرد

حرفات درسته مریم جان.من همه سعیمو میکنم.ولی اون لحظه ای که دوباره اینکارو میکنه قیافشو میبینم عصبی م ...

ببين عزيزم من بازم بهت ميگم اين كار اسون نيست! چ انتظاري داري ؟ مث اب خوردن كنار بزاره ؟ نميتونه 

اگه اسون بود اينننن همه كارتن خواب جوون تو سطح شهر نميديديم اين همه زندگي خراب نميديديم 

اسون بود ميزاشتن كنار ... اينا مغزشون درگيره 

فقط گفتم اساسي درمانش كن نه خود سرانه 

به مواداي ديگه بكشه درمانش خيلي سخت و يا نا ممكن ميشه ببر دكتر 

تلاشتو بكن نشد برو

دوبار رفته کمپ ولی کمپش اصلا خوب نبوده باباش برده یه کمپ تو یه شهرستان کوچیک که همه معتادا کارتن خواب اونجا بودن.خودشم الان میگم برو میگه خودم تو خونه کنار میذارم ولی الا نمیشه.من میترسم با این روزا خودمو گول بزنم یه روزی برسه که سنم رفته بالا و یه دختر افسرده شدم.به نظرت اشتباهه که تا حالا به تهدید نذاشتم برم