2777
2789
عنوان

اعتیاد و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 51 پست

جوري رفتار نكن كه فك كنه تحت هر شرايطي كنارشي 

باهاش جدي باش 

تو خونه مطمئن باش ترك نميكنه 

كمپِ اجباري پر از موادِ خودم ديدم ... 

ولي ي كمپايي هست اختياريِ حرفااي مثبت ميزنن زياد ديدم اونجا ترك كرده 

توام قرار نيست تا ابد اينجوري باشي نهايتا ١سال ديگه تلاش كن نشد برو 

هر نسخه اي رو نميشن براي همه پيچيد 

هر كس زندگيش ي جوره 

اما من زن عموم قهرر رفت بچشم برد بعد مدتي طلاق گرفت ازش 

اما عموم از بس عاشقش بود بعد ١سال ترك كرد 

الان ٣سالِ پاكه و رفت زنو بچشم اورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عموی خودم بیست ساله میخواد ترک کنه ولی اصلا زنعموم از اول سختی کشیده اونم همش ترک و باز رفته سراغش.خیلیا از دوستام گفتن درست نمیشه طلاقتو بگیر.ولی ما واس این زندگی خیلی تلاش کردیم میگم اون الان دست خودش نیست و میخوام کمکش کنم ولی وقتی اینکارو میکنه همون لحظه میخوام همه بفهمن.واسه طلاق میترسم اقدام کنم میدونم که اصلا نمیده و باید خیلی طول بکشه.و بعد ها ترک کنه و پشیمون شم.چون از لحاظ احساسی.اخلاق حرف نداره از اول اخلاقش عالیه.با این حالش تا حالا هرچی بهشم گفتم هیچی نگفته فقط گفته کمکم کن من جبزان میکنم ناخواسته دچارش شدم

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

اره همینه که پابندم کرده و عشقمون.داستان عشق ما جوری یود که همه دوست داشتن واسشون تعریف کنیم.

دقیقا چه زندگیایی که به خاطرش از بین نرفته.دلم نمیخواست منم قربانی این اعتیاد باشم😐😐😐

الان نه سه روزه که مصرف نداره. مصرفش تو این یه سال یه ماه پاک بوده یه هفته مصرف.به این نحو گذشته

فکر کنم با این علاقه سعیمو بکنم امیدوارم که خدا کمکمون کنه.خودش ارده کنه تموم شه راحت.زندگی بعد ترک هم سختیایی داره همیشه باید ترس تو دلم بمونه.

رفتم پیش مشاور گفت بزادر خودم اعتیاد داشت یاطده ساله پاکه ولی همیشه خانوادم ترسو دارن که نره سمتش و حواسش بهشون هست.باید توانایی اینجور روزارم داشته باشی.

وقتی بهش میگم اطرافیان چجوری شد سرنوشتشون میگ من مثل اونا نیستم میتونم میذارم کنار .واقعا نمیدونم چی میشه.درصد خیلی نادری تونستن کنار بذارن.خدارو شکر که همون سال اول بچه دار نشدم الان فقط باید فکر سوختن بودم.باید با یه ترفندی ببرم حق طلاقو بگیرم.چون مطمئننا ک قهر برم میخواد اینقدر وعده بده که اخر من گول بخورمو برگردم.اگه یه روز ترکش کنم واسه همیشه میرم.