2777
2789
عنوان

اعتیاد و طلاق

2207 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها دو سال و نیمه ازدواج کردم با شوهرم دوست بودیم عاشق هم.کلی سختی کشیدیم بهم رسیدیم.عاشق همیم.ی سال بعد عروسی درگیر اعتیاد شد اونم هرویین.نذاشتم خانوادم بفهمه.تا حالا دوبار ترک گرده ولی دوباره رفته سمتش خانوادش میدونن ولی همش با دعوا خواستن ترک کنه.روزای سختیه نمیدونم جدا شم یا نه.عاشق همیم.ولی میترم بیچاره شم

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عاشق همین کنارش بمون و تمام تلاشت رو برا ترکش کن با محبت نه با دعوا ولی اگه یه روز دیدی هیچ فایده ای نداره و تلاشت بی فایده بود اونوقت جداشو اینجوری خیالتم راحته که تو تلاش خودتو کردی و وجدانت اسوده تره

یک فرصت دیگه بهش بده و بهش هم بگو اگه ترک نکنه تو رو از دست میده بگو بین شما ومواد یکی رو انتخاب کنه .چون اگه این راه رو بخاد ادامه بده .....

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

خانواده درستیم نداره از اول با وعده فقط اومدن جلو.الانم ک باباش میگ اینجوری باشه به من ربطی نداره فکر تفریح خودشونن فقط.منم نذاشتم خانوادم بفهمن.اینقور خوب بود ک همه حسرت زندگیمونو میخورن.ولی کارایی که میکنه باورم نمیشه همون کسیه که به خاطرم چیکارا ک نکرد.

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲