نهار چی مدنطرتونه من نمیدونم چی درس کنم دخترم مدرسس بگید چی درس میکنید متم درس کنم فقط منو وبچه هایم همسرم نیس یکم حالت سرماخوردگی هم دارن بچه ها دیشب سوپ درس کردم واسشون
اینجانب خاک تو سر میباشم و باید برم سر کار اونجا میخورم
نمیدونم بعد اییینهمه سال چرا هنوز یه روزایی جون میکنم که بیدار شم برم سر کار😂
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند که تنها خودش را میبیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته میشود... تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی میکند که تنودش ر
اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫